Çözüldü Windows 10 ile yapılandırılan disk Windows 11'de görülür mü?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

NoticeMeSenpai

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, Windows 11'e geçmeyi düşünüyorum ve bilgisayarımda 2 adet SSD var. Bunlardan biri C: (işletim sisteminin ve programların kurulu olduğu), diğeri ise D: (oyun, film ve dosyaların olduğu disk). Şimdi ben C diskine temiz kurulumla Windows 11'i kurarsam D diskini görür mü ve içindeki kurulu olan oyunları, filmleri ve dosyaları çalıştırır/açar mı? Ona göre kurulumu yapmayı düşünüyorum 1TB'a yakın tekrardan uğraşmak istemiyorum. Bir de Windows 11 şu an stabil mi geçilebilir mi onu da not olarak söylerseniz sevinirim çünkü yakın tarihte ne oldu bilmiyorum genelde 2022 soru ve cevaplarını gördüm yakın tarihi bulamadım varsa da.

Şimdiden teşekkürler yanıtlarınız için, iyi Sosyaller. 🙂

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Sorun olmaz hocam diskiniz açısından, stabilize olmak açısından kötü değil sıkıntı çıkarmaz ama eksikleri bulunmakta.
Dosya taşıma, ikon kitleme vs gibi şeylerde insanların eleştirdikleri yeni özellikler (veya olan özelliğin kalkması da denebilir) varlar halen ama tasarımsallık başta olmak üzere iyi olduğu noktalarda var ve ilk çıktığı zamana göre çok yol katedilmiş durumda.
Sorun olmaz hocam diskiniz açısından, stabilize olmak açısından kötü değil sıkıntı çıkarmaz ama eksikleri bulunmakta.
Dosya taşıma, ikon kitleme vs gibi şeylerde insanların eleştirdikleri yeni özellikler (veya olan özelliğin kalkması da denebilir) varlar halen ama tasarımsallık başta olmak üzere iyi olduğu noktalarda var ve ilk çıktığı zamana göre çok yol katedilmiş durumda.

Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı