Windows 10 İlk İzlenimler

pc-se7en

Hectopat
Makaleler
6
Daha fazla  
Windows 10 Teknik Önizleme sürümü bildiğiniz gibi biraz önce duyuruldu ve bende hemen indirip ana sistemin üzerine kurdum. Öncelikle kurulumda hiç bir fark yok zaten hiç bir yerde (build no hariç) windows 10 yazmıyor. Ayrıca şu an için kullanımda hiç bir sıkıntı yok ama tabi ilerle çıkmayacağı anlamına gelmiyor.

MSI GE60 kullanıyorum ve bütün donanımı anında tanıdı. Ekran kartı sürücülerini ise Win 8.1 olanları yükledim sıkıntı çıkmadı kuruldu.

1.png

Beni en çok mutlu eden ise çoklu pencerelerle boğuşmaktan ( işim gereği ) artık bıkmışken Windows 10'da çoklu masaüstü desteğinin olması oldu. Ayrıca başlat menüsü'de çok hoş olmuş.

2.png

Yeni başlat menüsü bu şekilde görünmekte;

3.png

Ayrıca ALT + TAB kombinasyonu ile açılan çoklu pencere bölümü de yenilenmiş;

4.jpg

Özetle; Şu an için Teknik Önizleme sürümü stabilite konusunda bana bir sıkıntı yaşatmadı ( BF4 ve 3'ü rahatlıkla oynadım ve Photoshop vs. kurdum) eğer sizde kurmaktan çekiniyorsanız mutlaka kurmanızı tavsiye ederim. Stabilite sorunları olabilir ama masaüstü deneyimi gerçekten bir adım öteye taşınmış.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kendine ait görseller için teşekkürler. Açılış süreleri nasıl sistemin? Ayrıca yeni özellikler kullanımda kolaylık sağlıyor mu ilk izlenimlerine göre? Bu arada 30 dakika sonra kuruluma geçeceğim ve videoya alacağım. Malum 8mbps internet ile indiriyorum. :)

Kendine ait görseller için teşekkürler. Açılış süreleri nasıl sistemin? Ayrıca yeni özellikler kullanımda kolaylık sağlıyor mu ilk izlenimlerine göre? Bu arada 30 dakika sonra kuruluma geçeceğim ve videoya alacağım. Malum 8mbps internet ile indiriyorum. :)

Windows 8.1 ile arasında hiç bir hız farkı göremedim yani çok hızlı çalışmakta.
Ben boş zamanımda YouTube Spam tekniği ile para kazanmaktayım ve malum eğer bu konuda hakkında bilginiz varsa aynı anda 10 - 15 sekme açık farklı tarayıcılarda. Bu şekilde olunca insanın kafası karışıyor. Ama artık Windows 10 ile gelen çoklu masa üstünde her tarayıcıyı farklı masa üstüne atıyorum misler gibi. :D

Yani sadece Start'tan ibaret değil sistem? :)

Aynen hocam şu an Win 8.1'de kurduğum her şeyi kurdum hiç bir sıkıntı ve mavi ekranla karşılaşmadım ayrıca 200 MB güncelleme geldi :neşeli:

Tek hoşuma gitmeyen yeni ikonlar :)

4YNnlaf.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Bekleriz, umarım sorunsuz bir kurulum olur.

Bu arada pencereler artık daha hafif bir animasyonla (yumuşak geçişle) geliyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı