Windows 10, İlk İzlenimlerim

N
Ne alaka? Eğer bilinçli olarak düzenlenirse veya Microsoft ve deneyimli kullanıcılar tarafından önerilen bir ayar ise hiçbir zararı yok.
Microsoft'un izin vermediği bir şeyi nasıl Microsoft öneriyor olsun?
Sence onu doğru düzenleyecek adam böyle işlerle mi yoksa faydalı işlerle mi uğraşır?
Piyasada dolaşan ve Windows'a zarar veren tweakerlar ile aynı zarar verme potansiyeline sahip.

Ona kalırsa örneğin, Home Premium'a da dil paketi indirip, CMD üzerinden dili değiştirebiliyorduk. Ama Microsoft bunu illegal sayıyor. Eğer, Home sürümünü aldıysan ve sana kısıtlı sunulan seçenekleri aşarsan elbette Microsoft bunu kabullenmez. Çok büyük ihtimalle sorun çıkarmazlar, ama durum bu.

Ona kalırsa örneğin, Home Premium'a da dil paketi indirip, CMD üzerinden dili değiştirebiliyorduk. Ama Microsoft bunu illegal sayıyor. Eğer, Home sürümünü aldıysan ve sana kısıtlı sunulan seçenekleri aşarsan elbette Microsoft bunu kabullenmez. Çok büyük ihtimalle sorun çıkarmazlar, ama durum bu.
Onu kimse keyfinden yapmıyordu. Microsoft uygun dilde Home premium indirmeye izin verseydi kimse o yollarla uğraşmazdı.
Update ise keyfen kapatılıyor.

Microsoft'un, 'Defender'i kapatmışlar, hadi bilgisayarını havaya uçuralım' diyeceğini sanmıyorum. Legal olmadığı konusunda görüş ayrılığı yok ama Microsoft, ne zamandır okyanustaki küçük balıklar ile uğraşıyor ki?

Ben Windows Defender'ı mantıklı buluyorum. Ekmek elden su gölden mantığıyla geçindiğim için bir sıkıntı yok. İllegal demiyorum ama 3. parti programlar bir nebze olsun içime kurt düşürüyor. İyi sabahlar :)

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı