rooot
Kilopat
Daha fazla
- Meslek
- Öğrenci
Windows 7 64 bit kullanıyordum. E4500 işlemcimi güncellemekle birlikte windows 10 64 bit proya geçtim ancak bilgisayar açılırken yükleme ekranından sonra siyah ekran ve imleç oluyor.Kasa üzerinden kapatma tuşuna bastığımda da Windows'un açık olduğunu görüyorum ve kapanıyor. Bu problem neden kaynaklanıyor donanım bilgilerim altta tuşlar felan çalışıyor + bazen bilgisayar açılıyor. Güncellemeleri yaptım hala indiriyor benim bilgisayarımdan daha geride olan bilgisayarlarda bile çalışıyor ama onlar onboard görüntü alıyorlar.
Sistemim;
(En çok şüphelendiğim) ATI Radeon X1550 Driver'i Windows 10 desteklemiyordu aygıt yöneticisinden tarayıp yüklettirdim.
İşlemci : İNTEL Q6600
RAM : 6GB
DEPOLAMA : SAMSUNG 250 GB 7200 RPM
Bilgisayarı bir kere açtıkdan sonra problem yok yeniden başlatabiliyorum ama lakin fişi çektiğimde ve üzerinden bir süre geçtiğimde bu yine oluyor.
Sistemim;
(En çok şüphelendiğim) ATI Radeon X1550 Driver'i Windows 10 desteklemiyordu aygıt yöneticisinden tarayıp yüklettirdim.
İşlemci : İNTEL Q6600
RAM : 6GB
DEPOLAMA : SAMSUNG 250 GB 7200 RPM
Bilgisayarı bir kere açtıkdan sonra problem yok yeniden başlatabiliyorum ama lakin fişi çektiğimde ve üzerinden bir süre geçtiğimde bu yine oluyor.
Son düzenleyen: Moderatör: