Hepinize merhabalar, bugün bilgisayarı kapatıyordum ve bir anda çöktü. Döndüğümde bilgisayar çok yavaş açıldı ve açıldığında ekranda sürekli siyah ekran beliriyordu. İnanılmaz bir yavaşlık var ve Chrome'ye bile erişemiyorum. "bu uygulama bilgisayarınızda çalışmıyor. Bilgisayarınıza uygun bir sürüm bulmak için yazılım yayıncısıyla iletişim kurun." yazıyor. Bu mesajı o yüzden Opera'dan atmak zorunda kalıyorum. Minidump dosyalarını falan atmalı mıyım? Lütfen yardımcı olun.
Ayrıca Windows tuşu da çalışmıyor ve Microsoft Store'ye girdiğim zaman explorer.exe başlığının altında "Sınıf kaydedilmemiş." hatası alıyorum. Bunun yanı sıra Steam bakım hizmeti gerektirmektedir diyor.
Tırnak işaretleri olmadan bu kodları da yazmayı unutmayın " DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth" önemli: bu komutu çalıştırdığınızda DISM, bozulmaları düzeltmek üzere gerekli olan dosyaları sağlamak için Windows Update'i kullanır. Ancak Windows Update istemciniz zaten bozuksa, onarım kaynağı olarak çalışır durumda bir Windows yüklemesi kullanın veya dosyaların kaynağı olarak bir ağ paylaşımındaki ya da Windows DVD'si gibi bir çıkarılabilir medyadaki Windows klasörünü yan yana kullanın. Bunu yapmak için aşağıdaki farklı komutu çalıştırın:
"DISM.exe /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth /Source:C:\RepairSource\Windows /LimitAccess
" not:C:\RepairSource\Windows yer tutucusunu onarım kaynağı konumuyla değiştirin. Windows'u onarmak için DISM aracını kullanma hakkında daha fazla bilgi için Bir Windows Görüntüsünü Onarma adresinde verilen bilgilere bakın.
Adım adım Windows 10 işletim sisteminin nasıl güvenli mod'da açılacağını açıklıyoruz. Güvenli mod, yıllardır aramızda ve çeşitli sorunlarda kullanıcıların