Windows 10 indirdiğim dosyalar kayboluyor

Sweast

Centipat
Makaleler
1
Windows 10 kullanıyorum ve bazı uygulamaları indirmeye kalktığımda özellikle ZIP ile açılan inmiyor. Masaüstüne uygulama gelmiyor hatta hiçbir yere gelmiyor. Kafayı yemek üzereyim. Bazı önemli şeyleri halledemiyorum.

Defendırı kapatmak işe yaramadı indirdiğim uygulamadan kaynaklanıyor olabilir mi? Bir de .iss nedir?
Arama kutusuna bilgisayar yönetimi yazın çıkan yerde yerel kullanıcılar ve gruplar a tıklayın >kullanıcılar kısmından sizin kullanıcı adınıza sağ tık > üyelik ve orada administrators yok ise ekle diyerek o gruba ekleyin.
admin var

Defendırı kapatmak işe yaramadı indirdiğim uygulamadan kaynaklanıyor olabilir mi? Bir de. ISS nedir?

ISS Windows program yükleyicileri oluşturmak için kullanılan ücretsiz bir program olan INNO setup tarafından kullanılan komut dosyası; yükleme dosyalarını, hedef yükleme konumlarını ve diğer ayarları belirten bir dizi metin komutu içerir; kurulumun tüm yönlerini kontrol etmek için kullanılır.

Karışıksa benim suçum değil. Google'a arattığımda bu geldi.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı