Windows 10 İnmiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Zaten orjinal kullanıyorum rezervede ettim fakat inmiyor espiri amaçlı söylemiştim.

Windows.old klasöründe tüm programlarınız, oyunlarınız vs. kalır, ancak programların düzgün olarak çalışacağının garantisini vermek zor. Siz setup yedeklerinizi bulundurun yine de, yükseltme sonrası tekrar kurulum yapmanız daha sağlıklı olur.
Peki, Windows 10'u yükledikten sonra oyunlarımız, programlarımız silinmez değil mi ?

Windows.old klasöründe tüm programlarınız, oyunlarınız vs. kalır, ancak programların düzgün olarak çalışacağının garantisini vermek zor. Siz setup yedeklerinizi bulundurun yine de, yükseltme sonrası tekrar kurulum yapmanız daha sağlıklı olur.
Seni de soru yağmuruna tuttum :D. Oyunlar çalışır mı sorunsuz şekilde ve performans düşüşü yaşanmaz değil mi ?

Windows 10'a revize etmiş olduğunuz halde yüklenmeyen arkadaşlar az daha sabredin. Çünkü; Hemen yükleme gelmiyor. Ben akşam üstü dışarı çıkıp geldim. Bilgisayarı yeniden açtığımda yükleme geldi ancak ilk başlarda takılma yaşadım. Daha sonraları kendi kendine düzeldi. Ayrıca yükleme kademeli oluyor. Yani yükleme bir kayboluyor bir geri geliyor. O bakımdan endişelenmeyin. Bir de yüklemeyi Windows Update'de göstermiyor zaten. Orayı açıp da Güncelleştirmeleri Denetle demenize gerek yok. Bildirim çubuğunda Windows Update iconu belirdi bende. ( Windows 7 kullanıcısıyım. ) Oradan takip ediyorum. Ayrıca Yerel Disk C'ye gelen klasör'de de boyut anlamında bir değişiklik olmadı henüz. Hala ilk geldiği şekilde 126 MB gösteriyor ancak inecek olan dosya 6 değil de 3 GB diye okudum bir yerde.

Edit: Şimdi fark ettim. Windows 10'u revize etmek için gelen bildirim penceresinde 3 GB olduğu ve arka planda yükleneceği zaten söylenmiş bize de kaç kişi fark etti ki bunu. :)

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı