Windows 10 İnmiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Allah Kahretsin 1280x1024 çözünürlük alıyorum çok karışık win 7 daha güzeldi ya çok ama çok karışık :( çok göz alıyor
Sakin olun :) Ekran kartınızın sitesinden driverını indirin tahmin etmemiştim ama Windows 10 eklenmiş yani Windows 10 için indirebilirsiniz.
 
Merhaba arkadaşlar. Sabahtan beri Windows 10'a geçiş yapmaya çalışıyorum ancak bir türlü Windows Updatete güncelleme görünmedi. Bilgisayarın sağ alt köşesinde Windows Update simgesine tıkladığımda "Güncelleştirmeleri karşıdan yüklüyor" yazısı çıkıyor ancak üzerine tıkladığımda indirdiği dosyayı bir türlü göremiyorum. Ayrıca yerel disk C yi sürekli kapasite açısından kontrol ediyorum. Dosya yerel disk C ye iniyor ama windows 10 dosyalarının hiçbiri şuanda bilgisayarımda yüklü görünmüyor. Sizce karşıdan yüklemenin bitmesini beklemeli miyim ? Ayrıca Windows 10 buradaki siteden indirdiğimiz program ile rezerve edilen sürüm yüklemesi aynı olur mu ? Yüklemeye hazır bildirimi gelmeden burdan indirsem sıkıntı yaşar mıyım ?
 
Yardım edin saat olmuş 7 bana hala bildirim gelmedi. Windows 10 u alın bildirimini açıyorum hemen kapanıyor (o belki sizdede olmuştur bilmiyorum ama) bende hiçbişey indirmedi. Ne yapabilirim?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Yardım edin saat olmuş 7 bana hala bildirim gelmedi windows 10 u alın bildirimini açıyorum hemen kapanıyor (o belki sizdede olmuştur bilmiyorum ama) bende hiçbişey indirmedi ne yapabilirim

Güncellemeleri denetleyin:

Windows 7 Service Pack 1 kullanıcıları için:

  • KB3035583
  • KB2952664
Windows 8.1 kullanıcıları için:

  • KB3035583
  • KB2976978
[Çözüm] Windows 10 Rezerve Simgesi Gelmedi, Nasıl Getirilir? - Windows 10 GEN.TR ALINTI.

Ben deneme olsun diye gerekli güncellemeyi silmiştim ve rezerve logosuna tıklayınca ekran tam açılmadan hemen kapanıyordu sonra güncellemeyi tekrar yükledim sorun çözüldü.
 
Çok saol denicem ama şimdi güncelleme geldi ama yükleme başarısız oldu bunun için ne yapabilirim?

Hata kodu 80240020 pnun çözümünü internetten araştırmıştım denedim ve yine olmadı lütfen yardım edin.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaslar Merhaba bildiginiz üzere Windows 10 artik indirilebilir durumda ama malesef bende degil dün Windows 10 APP acilmadi ayni zamanda $Windows.~BT'deki Windows 10 dosyalar silinmis, icinde Sources,SafeOS,SAFEOS.Mount,Program Files, sources, Windows var! Eskiden Windows 10'un kendi dosyalari vardi ve ayni zamanda $Windows.~WS diye bir dosya gelmis! OEM key var! Bu gün Windows Update'de Windows 10'unuz hazir diye bir sey geldi tam tamina 34 tane Update vardi, yaptim ama ne Windows 10 geldi ne Windows 10 APP! Daha önceden Windows 10'u Reserve etmistim.

Bunun cözümünü ariyorum!

Tessekürler
 
Merhaba arkadaslar mağlum Windows 10 geldi herkez kurdu yapti yapacagini ama galiba bir tek ben kuramadim arkadaslar dün Windows 10 APP calisiyordu ama simdi calismamaya basladi sonra $ Windows.~BT diye bir dosya olusturdu 6 GB di ama simdi 1.44 GB ve icerisinde Windows 10 un dosyalari yok baska bir dosya olusturmus ve adi $ Windows.~WD idi oda simdi 60 Mb. Sizden yardim istiyorum
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı