Windows 10 Intel HD sürücü nasıl kurulur?

Emirrrrrrr

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Win 7'den Win10'a format attim bugün. Fakat ekran kartı driver'larını güncelleyemedim. İntel HD sitesinden programı indirip bulmasını denedim bulmadı. Kendim manuel indirdim yine olmadı hata verdi. i5 işlemci ve Intel ekran kartı kullanıyorum. Ekran driver'ını nasıl kurabileceğimi söyler misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar Win 7'den Win10'a format attim bugün. Fakat ekran kartı driver'larını güncelleyemedim. İntel HD sitesinden programı indirip bulmasını denedim bulmadı. Kendim manuel indirdim yine olmadı hata verdi. i5 işlemci ve Intel ekran kartı kullanıyorum. Ekran driver'ını nasıl kurabileceğimi söyler misiniz?
Download Intel® Driver Update Utility indirerek bakabilirsiniz.

Merhaba arkadaşlar .
Ekran Driverı kuramadım .bilgisayarcıya getirdim .hemen yapıp verdi 2 dakikada.ve ben neyi eksik yaptım diye sorunca "hiç bir driveri kurmamışsın ve biosable(yazımı nasıl bilmiyorum) yapmamışsın dedi.internette araştırdım bulamadım .bilgisayarcı ne yapıp problemi çözmüş olabilir ?
Teşekkürler.

Aldığın hata ve işlemci modeli nedir?
İntel hd
Hata:bu sistem yazılım yükleme gereksinimlerini karşılamıyor

Merhaba arkadaşlar.
Ekran driverı kuramadım. Bilgisayarcıya getirdim. Hemen yapıp verdi 2 dakikada. Ve ben neyi eksik yaptım diye sorunca "hiçbir driveri kurmamışsın ve biosable(yazımı nasıl bilmiyorum) yapmamışsın dedi. İnternette araştırdım bulamadım. Bilgisayarcı ne yapıp problemi çözmüş olabilir?
Teşekkürler.

Intel HD.
Hata: Bu sistem yazılım yükleme gereksinimlerini karşılamıyor.

Eğer laptopsa laptop üreticin kendi özelleştirilmiş sürücüsü olduğu için izin vermiyordur bilgisayarcı aygıt yöneticisinden disketi seç yöntemi ile kurmuştur bende öyle kurdum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı