Çözüldü Windows 10 İnternette Gezerken Mavi Ekran Hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

4reaction

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar windows 10 kullanıyorum ve internette gezerken kişişel bilgisayarınız sorunla karşılaştı deyip kendini kapatıyor. Bazen knight myko oynarken de PC kilitleniyor ve sadece power tuşuyla açıp kapatıyorum. Windows'ta bulunan minidump dosyasındaki hataları size dmp olarak paylaşıyorum. Bakıp yardımcı olabilir misiniz? Yardımlarınızı bekliyorum, şimdiden teşekkürler.

DUMP.rar

Arkadaşlar bir de Knight Online Myko pvp serverlerinde oynarken laptop kilitleniyor ve hiç bir işlem yapamazz hale geliyor pc sadece power tuşuyla kapatıp acmak zorunda kalıyorum bunun sebebi windows 10 kaynaklı olabilir mi ? Yardımlarını bekliyorum bunun için ne yapabilirim sürekli kapatıp acmak pc ye zarar verecektir.

Sistem özellikleri;
Windows 10
Ekran Kartı: Nvidia Geforce 940mx
İşlemci: İntel Core i5-6300HQ CPU @ 2.30Hz 2.30 GHZ
Ram : 8 GB
64 Bit İşletim sistemi

DDU ile ekran kartı sürücleri kaldır. Güncel olanları yükle.
Hocam ekran kartı sürücüleri zaten her güncellemede kurdum.
Bugün şöyle bir şey fark ettim Knight Online 1299 yani eski versiyonunu oynarken Ndivia Ekran kartı ile çalışmıyor.Fakat Knight Online'nin daha yeni versiyonu olan 2135 i indirip oynadıgımda Ndivia Ekran kartı ile çalışmaya başladı bu kilitlenmelerin sebebi Ndivia Ekran kartıyla çalışmaması gibi duruyor.Bunu nasıl sağlarım yani 1299 versiyonunu Ndivia Ekran kartı ile nasıl açarım.

Resimde 2135 veriyonlu Knight Online i ekran kartı ile calıstıgını gösteriyor.Fakat diğer eski versiyonda oyuna girince devre dışı görünüyor.
http://i.hizliresim.com/pEyjBr.png

Nvidia denetim masasından atayabilirsin. Ek olarak ekran kartı sürücülerin güncel değil.
Denetim masasından onu ayarlamıştım.Ek olarak ekran kartı sürücülerimin güncel olup olmadıgını nerden bildiniz şuan herhangi bir güncelleme bulunmuyor Sürüm: 375.70 Sürüm tarihi: 28/10/2016

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…