Windows 10 "IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL" Mavi Ekran

XGELBAKEM

Hectopat
Katılım
23 Şubat 2017
Mesajlar
105
Makaleler
1
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Oyunlardayken sürekli mavi ekran almaktayım.
Çözümü bulamadım.

MdY12k.jpg
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu hata, cihaz sürücüsü, bilgisayarınızın hafızası veya bilgisayarınıza yüklü virüsten koruma yazılımı ile ilgili bir sorun olduğu anlamına gelir. İşte deneyebileceğin bazı çözümler:
  • Sürücülerinin güncel olduğundan emin olun. Sonra Başlangıç düğmesini seçip Başlangıç’ın yanındaki arama kutusuna sürücüleryazın. Ardından Cihaz sürücülerini güncelleştir ögesini seçerek sorunlu cihazı belirleyin. Cihazın adına basılı tutun (veya sağ tıklayın) ve Donanım değişikliklerini tara ögesini seçin. Ardından Başlangıç >Aç/Kapa > Yeniden Başlat.
  • Bilgisayarınızın en son güncelleştirmeleri aldığını doğrulayın. Sonra Başlangıç düğmesini seçip Başlangıç’ın yanındaki arama kutusunaWindows update. Sonuçlar listesindenGüncelleştirmeleri denetle. Ayarlar menüsünde,Güncelleştirmeleri denetledüğmesine basın. İşlem tamamlandığında Başlangıç > Aç/Kapa >Yeniden Başlat.
Bunu bir deneyin.

Önceden hiç araştırdınız mı bu hatayı?

Bu arada (https://support.microsoft.com/tr-tr/help/4028391/windows-how-to-fix-error-0xa-irqlnotlessorequal)'dan aldım çözümü.:D
 
Son düzenleyen: Moderatör:
ÇÖZÜLDÜ sorun anakartla ram arasındaki uyumsuzlukdan dolayı aşarı yükde anakart ramı kapatıyor yani kısacası uyumsuz donanımlar yüzünden oluyor
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı