Bu Technopat'ta korsana destek olmadığını bilip orijinal Windows kullanıyorum diye yalan söyleyenler var. Sadece konu sahibine özel değil alınmasın. Bu arada Windows'unuz orijinal .
Dostum ben format atmayı bilmediğim için bilgisayarcıya götürüp oraya attırıyorum ben sanıyorum ki onlar Microsoft'un kendi sitesinden indriyorlar. Yani benim kullandığım Windows korsan mı?
Dostum ben format atmayı bilmediğim için bilgisayarcıya götürüp oraya attırıyorum ben sanıyorum ki onlar Microsoft'un kendi sitesinden indriyorlar. Yani benim kullandığım Windows korsan mı?
Bilgisayarcı yüksek ihtimalle korsan kuruyordur. Format atmak basit bir işlem sizde yapabilirsiniz. İnternetten 30 TL civarı OEM Key alıp kullanırsınız. Ucuza orijinal Windows'unuz olur.
Bilgisayarcı yüksek ihtimalle korsan kuruyordur. Format atmak basit bir işlem sizde yapabilirsiniz. İnternetten 30 TL civarı OEM Key alıp kullanırsınız. Ucuza orijinal Windows'unuz olur.
Abi format atamıyorum yardım eder misin? Bu arada flashım SanDisk olur mu? Rufus ile ISO yu flash belleğe yükledim ve bıos a girdim orada ne yapacağımı bilemiyorum yardım edermisin ? @Yener K.
Format atarak sorunu düzelttim arkadaşlar. Sorun Windows'un crackli olmasından kaynaklanıyor.(Lütfen linçlemeyin. Format atmayı bilmediğim için bilgisayarcıya attırıyorum ve bende onun orijinal yüklediğini sanıyordum.)