Aşağıda bulduğum n11 sitesindeki 40 TL tek kullanımlık bir ürün anahtarıymış.
Bunu almak mantıklı mı gerçekten de tek kullanımlık mı (dormat atıldığında gidiyormuş) gerçekten böyle mi?
Ben orjinal olmasını ve sıkıntı çıkmamasını istiyorumYazılım Budur’dan alabilirsiniz 10 Tlye
anmak bir sıkıntı çıkarır mı?2 gün önce açtığım konu. Evet alabilirsin kısacası. 50-60 kere format atmayacağın için PC'ye bin küsür lira vermekten iyidir. Ama yasal bir işlem olmadığını Microsoft'un kendisi açıklamış. Anahtar orijinal ama ele geçirme yolu yasal değil. Microsoft çalışanları hala savaş veriyorlarmış bunlarla.Windows 10 kullanmak için para vermek zorunlu mu?
Biraz araştırdım fakat yine de cevaplar tam olarak aklımdaki sorunun cevapları değildi. Sorum tam olarak şu: Yeni bir bilgisayar topluyorum. Anakartım da ''MSI x570'' ve ben bu bilgisayarı topladığımda bir flash belleğe Windows 10 indirip kurmam gerekecek biliyorum. Fakat bu kurulumu yapmak...www.technopat.net
Zaten hepsi orijinal. Ama senin bunu bu yolla aldığın fark edilirse kapatılabiliyormuş. Sonrasında onu düşünebilirsin. Ama 3 yıldır kullananlar falan var bir şey olmuyor hala.Ben orjinal olmasını ve sıkıntı çıkmamasını istiyorum
Kull
anmak bir sıkıntı çıkarır mı?
Sıkıntı değil yani kapatılsa bile ne olabilir git yeniden al ya da standart sürümünü falan kullan. Microsoft'un sitesinde gerçekten pahalı çok pahalı.Ben orjinal olmasını ve sıkıntı çıkmamasını istiyorum
Kull
anmak bir sıkıntı çıkarır mı?
Evet atabilirsiniz. Herhangi bir ilgisi yok onunlaEkran kartı değiştirince Etkinleştirme Kodu'nu tekrardan kullanabiliyor muyuz her format attığımızda?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.