OEM'ler tek kullanımlıktır, Retail ise başka cihazlara da taşınabilir.Retail nedir?
OEM'ler tek kullanımlıktır, Retail ise başka cihazlara da taşınabilir.Retail nedir?
Ne yani ben buradaki lisansı aldığımda sadece kendi sistemimde değil, başka sistemlerde de mi kullanabileceğim.OEM'ler tek kullanımlıktır, Retail ise başka cihazlara da taşınabilir.
Orijinali vatan bilgisayardan 750tl civarına aldım ama orijinalı öneririmBen orjinal olmasını ve sıkıntı çıkmamasını istiyorum
Kull
anmak bir sıkıntı çıkarır mı?
Evet.Ne yani ben buradaki lisansı aldığımda sadece kendi sistemimde değil, başka sistemlerde de mi kullanabileceğim.![]()
İnternet üzerinden alınan dijital lisanslar da orjinal olarak görüyor.Orijinali vatan bilgisayardan 750tl civarına aldım ama orijinalı öneririm
Yani ne yapayım ben oyunfor dan 60 tl ye almayı düşündümİnternet üzerinden alınan dijital lisanslar da orjinal olarak görüyor.
Bence o kadar para vermeye hiç gerek yok.
N11 de 40 tl ye var ptt de 10 tl ye oyunfor da 60 tl birde sistemin hacklenme ihtimali var mıİnternet üzerinden alınan dijital lisanslar da orjinal olarak görüyor.
Bence o kadar para vermeye hiç gerek yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.