Windows 10 İşletim sistemi kurulurken donuyor

Grizu

Centipat
Merhaba arkadaşlar ciddi bir sorunum var. PC topladım ama işletim sistemi kuramadım. Kurarken kurulumun başında donuyor. Sistemim ASUS ROG STRIX B360H anakart, 2X8 GB Crucial Ballistix LT gray 2666MHz RAM, RX 590 Nitro Radeon ekran kartı, 120 GB BX 500 hafıza kartı, bir de 9600K işlemci. Ne yaptıysam yükleyemedim acil yardım lütfen.

Tam olarak nerede donuyor, onu anlayamadım. ASUS logosunda mı?
  1. ISO'yu rehberdeki gibi doğru bir şekilde yazdırdığınızdan emin misiniz?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

1. USB'yi farklı bir girişe takmayı deneyin.
  2. Farklı bir USB deneyin.

USB sorunu yok ondan eminim hepsini denedim ama sabit diskte sorun olabilir.
Tam olarak nerede donuyor, onu anlayamadım. ASUS logosunda mı?
  1. ISO'yu rehberdeki gibi doğru bir şekilde yazdırdığınızdan emin misiniz?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

1. USB'yi farklı bir girişe takmayı deneyin.
  2. Farklı bir USB deneyin.

Frekans farkı yok onu kontrol ettim.
ISO ayarlarıda doğru.

Son düzenleyen: Moderatör:
Harddisk i diskpart ile sıfırlamayı deneyin. Olmaz ise kurulum dosyanızı güncelleyin. En kötü senaryoda harddisk sorunlu olabilir. Diskpart ile ilgili youtubede detaylı videolar mevcut.

Arkadaşlar sorunu çözdük. Anakart RAM slotları bozuk. Netice olarak iade ettim cevaplarınız ve önerileriniz icin cok teşekkürler.
HDD kullanıyorsun sanırım? HDD ise eski mi sıfır mı aldın? Ayrıca birde BIOS güncellemesi yapar mısın?
Tamamı sıfır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı