3 363652 Megapat Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 4.971 Makaleler 3 Çözümler 83 19 Ocak 2023 #301 Paradoxy dedi: Arch garipmis. Sudo yerine pacman. Indirdim hocam zor da olsa. Invitation adresim 0 olarak gozukuyor. Genişletmek için tıkla... Paket yöneticileri farklı. Ubuntu APT/DPKG, Arch Pacman kullanıyor. Bu arada "sudo" programa yönetici izni veriyor, paket yöneticisi değil yani.
Paradoxy dedi: Arch garipmis. Sudo yerine pacman. Indirdim hocam zor da olsa. Invitation adresim 0 olarak gozukuyor. Genişletmek için tıkla... Paket yöneticileri farklı. Ubuntu APT/DPKG, Arch Pacman kullanıyor. Bu arada "sudo" programa yönetici izni veriyor, paket yöneticisi değil yani.
Paradoxy Hectopat Katılım 23 Nisan 2021 Mesajlar 511 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2023 #302 Remmina kullanalim mi hocam.
6 604997 Centipat Katılım 5 Aralık 2022 Mesajlar 401 Çözümler 1 19 Ocak 2023 #303 Paradoxy dedi: Arch garipmis. Sudo yerine pacman. Indirdim hocam zor da olsa. Invitation adresim 0 olarak gozukuyor. Genişletmek için tıkla... Sudo package Manager değil sudo yazarsan işleri root olarak yapıyorsun işte zorin/linux Mint apt aptidude dpkg (deb. Dosyaları) nala (nala için manual yükleme gerek) Arch ve Arch tabanlılar pacman kullanır hızlıdır tavsiye ederim Pacman. Conf dosyasına ILoveCandy yazın (yapmayın gerekli değil)
Paradoxy dedi: Arch garipmis. Sudo yerine pacman. Indirdim hocam zor da olsa. Invitation adresim 0 olarak gozukuyor. Genişletmek için tıkla... Sudo package Manager değil sudo yazarsan işleri root olarak yapıyorsun işte zorin/linux Mint apt aptidude dpkg (deb. Dosyaları) nala (nala için manual yükleme gerek) Arch ve Arch tabanlılar pacman kullanır hızlıdır tavsiye ederim Pacman. Conf dosyasına ILoveCandy yazın (yapmayın gerekli değil)
Paradoxy Hectopat Katılım 23 Nisan 2021 Mesajlar 511 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2023 #304 Hangi uygulama ile baglanacaksiniz hocam.
3 363652 Megapat Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 4.971 Makaleler 3 Çözümler 83 19 Ocak 2023 #305 Paradoxy dedi: Hangi uygulama ile baglanacaksiniz hocam. Genişletmek için tıkla... AnyDesk deneyelim hocam.
Paradoxy dedi: Hangi uygulama ile baglanacaksiniz hocam. Genişletmek için tıkla... AnyDesk deneyelim hocam.
Paradoxy Hectopat Katılım 23 Nisan 2021 Mesajlar 511 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2023 #306 Indirmeye calisiyorum hocam flatpaktan. Hocam paylasim kodu hep 0 gosteriyor. Kuramadim bir turlu. execute diyorum bir sure aciliyor kapaniyor sonra. Son düzenleme: 19 Ocak 2023
Indirmeye calisiyorum hocam flatpaktan. Hocam paylasim kodu hep 0 gosteriyor. Kuramadim bir turlu. execute diyorum bir sure aciliyor kapaniyor sonra.
3 363652 Megapat Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 4.971 Makaleler 3 Çözümler 83 19 Ocak 2023 #307 Paradoxy dedi: Indirmeye calisiyorum hocam flatpaktan. Hocam paylasim kodu hep 0 gosteriyor. Kuramadim bir turlu. execute diyorum bir sure aciliyor kapaniyor sonra. Genişletmek için tıkla... Garip. Teamviewer sadece DM ile açılmış sistemlerde çalışıyormuş şimdilik. Onunla alakalı galiba. Son çare buradan yapmak.
Paradoxy dedi: Indirmeye calisiyorum hocam flatpaktan. Hocam paylasim kodu hep 0 gosteriyor. Kuramadim bir turlu. execute diyorum bir sure aciliyor kapaniyor sonra. Genişletmek için tıkla... Garip. Teamviewer sadece DM ile açılmış sistemlerde çalışıyormuş şimdilik. Onunla alakalı galiba. Son çare buradan yapmak.
Paradoxy Hectopat Katılım 23 Nisan 2021 Mesajlar 511 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2023 #308 Hocam siz adresinizi yazar misiniz. Size baglanayim siz de benim ipmi gormus olursunuz. Bende 0 yaziyor.
Hocam siz adresinizi yazar misiniz. Size baglanayim siz de benim ipmi gormus olursunuz. Bende 0 yaziyor.
3 363652 Megapat Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 4.971 Makaleler 3 Çözümler 83 19 Ocak 2023 #309 Paradoxy dedi: Hocam siz adresinizi yazar misiniz. Size baglanayim siz de benim ipmi gormus olursunuz. Bende 0 yaziyor. Genişletmek için tıkla... O nasıl olacak hocam. Hiç anydesk kullanmadığımdan bilmiyorum. IP falan sıkıntı değil zaten.
Paradoxy dedi: Hocam siz adresinizi yazar misiniz. Size baglanayim siz de benim ipmi gormus olursunuz. Bende 0 yaziyor. Genişletmek için tıkla... O nasıl olacak hocam. Hiç anydesk kullanmadığımdan bilmiyorum. IP falan sıkıntı değil zaten.
Paradoxy Hectopat Katılım 23 Nisan 2021 Mesajlar 511 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2023 #310 Your adress kisminizda ne yaziyor atar misiniz bi.