Paket yöneticileri farklı.Arch garipmis. Sudo yerine pacman. Indirdim hocam zor da olsa. Invitation adresim 0 olarak gozukuyor.
Ubuntu APT/DPKG, Arch Pacman kullanıyor.
Bu arada "sudo" programa yönetici izni veriyor, paket yöneticisi değil yani.
Paket yöneticileri farklı.Arch garipmis. Sudo yerine pacman. Indirdim hocam zor da olsa. Invitation adresim 0 olarak gozukuyor.
Arch garipmis. Sudo yerine pacman. Indirdim hocam zor da olsa. Invitation adresim 0 olarak gozukuyor.
AnyDesk deneyelim hocam.Hangi uygulama ile baglanacaksiniz hocam.
Garip. Teamviewer sadece DM ile açılmış sistemlerde çalışıyormuş şimdilik. Onunla alakalı galiba.Indirmeye calisiyorum hocam flatpaktan.
Hocam paylasim kodu hep 0 gosteriyor.
Kuramadim bir turlu. execute diyorum bir sure aciliyor kapaniyor sonra.
O nasıl olacak hocam. Hiç anydesk kullanmadığımdan bilmiyorum. IP falan sıkıntı değil zaten.Hocam siz adresinizi yazar misiniz. Size baglanayim siz de benim ipmi gormus olursunuz. Bende 0 yaziyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.