Çözüldü Windows 10 ISO Dosyası Nereden İndirilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makaleler
11
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Arkadaşlar hepinize merhaba! Ben bir arkadaştan usb ile aldığım win10'u sistemime kurmuştum ve birkaç gün önce saçma bir dosya indirmem üzerine bilgisayarıma virüs bulaştı. Mouse bile kıpırdatamıyorum şu an o derece. Arkadaşımdan usb'yi alamıyorum ve microsoft'un sitesinden iso dosyası indirmeye çalıştığımda bana güncelleyici indirtiyor ama iso dosyasının indirme linki bulunmuyor. Şu an orj. bir win10 alacak durumum da yok. Bu yüzden iso dosyasını nasıl indirebileceğimi söyleyebilirseinz çok mutlu olurum. Format atma kısmında falan sıkıntım yok ama win10'u usb'ye atmada bilgisizim. Şimdiden çok teşekkür ederim

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 10 Bu bağlantıyı kullanarak medya oluşturucuyu indirebilirsin. Ondan sonra farklı bir bilgisayar için medya oluştur seçeneğini seçip ilerleyebilirsin.

Son olaylardan sonra YouTube erisimine ne oldugunu anlamissinizdir. Rehberi izleyemedigim icin konu acmistim zaten. Onerdiginiz konuda vermis olduklari linkten indirdim Windows 10'u, Microsoft'tan degil. Ve ineni de USB'ye aktardim. Ancak PC'ye takip baslattigimda her ne kadar removable devices first desemde bir turlu format atmiyor direk PC'yi aciyor. Nedeni ne olabilir? Baska bir islemden gecirmem mi gerekiyordu dosyayi?

Aktarırken kullandığınız program neydi acaba? Rufus kullanmanızı öneririm. Ve eski arabirim bir BIOS kullanıyorsanız farklı boot etmeniz, yeni arabirim bir BIOS kullanıyorsanız farklı boot etmeniz gerekmekte. Eski arabirime boot ederken MBR seçmelisiniz, yeni arabirim için boot ederken GPT bölüm düzeni seçmelisiniz. Ayrıca sorun aygıtı okutamanızdan kaynaklı da olabilir. Farklı bir yöntemle deneyin. Mesela ben ilk sıraya almıyorum, Boot kısmından flash belleği seçtiğimde direk format menüsü geliyor. Sizde öyle deneyin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…