Tamamdır.
Tamamdır.
Boot menüsünde öncelik ayarlama yerinde USB'yi bulamadım bir türlü USB belleğimin adı veya herhangi bir şeyi yazmıyor.
USB'yi işletim sistemi içerisinde görebiliyor musunuz? Yalnış yazdırmış olabilir misiniz?
Tamamdır.
Tamamdır.
Boot menüsünde öncelik ayarlama yerinde USB'yi bulamadım bir türlü USB belleğimin adı veya herhangi bir şeyi yazmıyor.
USB'yi işletim sistemi içerisinde görebiliyor musunuz? Yanlış yazdırmış olabilir misiniz?
Anakart gigabyte ise F12 baş boot menü gelecektir ondan sonra usbyi klavyedeki yön tuşlarıyla yukarı al kaydet bu kadar.Rufus uygulamasıyla birlikte ISO dosyasını DVD yerine flasha atmıştım. Her şeyi düzgünce yaptığım için hiç sorun yok fakat bilgisayarı kapatıp açtığımda kurulum ekranı gelmiyor. BIOS da ne yapacağımı bilmediğim için BIOS'a girdikten sonra direkt save yapıp çıkıyorum. Ama Windows 10 kurulum ekranı gelmiyor.
Anakart Gigabyte ise F12 baş boot menü gelecektir ondan sonra USB'yi klavyedeki yön tuşlarıyla yukarı al kaydet bu kadar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.