Windows 10 ISO x32 mi, x64 mü indirilmeli?

M_U_M_M_Y

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar Arkadaslar,

Windows ISO olarak indirirken, 64 bit bir bilgisayar icin 64 bit mimari mi seciyoruz yoksa "her ikisinide indir" yazan secenegi mi? Soru basta sacma gelebilir ancak bazilarinin her ikisinide indir yazan secenegi tavsiye ettigini duydum.

Sorumu sormamin nedeni bilgisayarim 64bit ancak C: de iki tane program files var, birisi "Program Files", digeri "Program Files(x86)", bunlar tamamen alakasiz seylerde olabilir ancak 2 tane ayri "Program Files" secenegi oldugundan 2 secenekli ISO dosyasi indirmek dogru mudur?

Son düzenleyen: Moderatör:
2 Seçenekli olanı indirirseniz 1 kaplık dosyasında 2 işletim sistemi indirmiş olursunuz windows 10'u kurarken size sorucaktır x86 mı yoksa x64 mü kurmak istiyorsunuz diye bilgisayarınız x64 destekliyorsa tek işletim sistemi indirmeniz daha kısa süre alacagından sadece x64 bit indirin tada x86 size kalmış 2 seçeneklide indirebilirsiniz tabi size kalmış bir seçim.

x64 bit sistemlerde Program Files(x86) ve normal Program Files var birisine x86 bit olanlar digerine x64 bit olanlar kuruluyor.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı