Windows 10 kapanmıyor

Lenax

Megapat
Daha fazla  
Meslek
Fullstack Developer
Merhabalar.

Bu sorun için belki sistem dosyalarında problem vardır edasıyla ayin 13.unde format attim ama sorunum çözülmedi gerçi bu seferkiyle ilk defa karsilastim.

Bilgisayara bazen kapatma komutu verdiğimde kapatiliyor yazisindan sonra kendini açıyor. Sorunum bu fakat bugün konuyu açmadan önce yaşadığım sorun gece yatmadan Dead by Daylight indiriyordum shutdown -s -t 10800 komutu verdim yattim yaklasik 1 saat önce bilgisayarimin kapanmis olmasi gerekiyordu fakat uyandığımda fanlarin calistigini gördüm, fakat görüntü yoktu. Windows'u uyandirmaya çalıştım ama görüntü yoktu, çözümü olan var mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar.

Bu sorun için belki sistem dosyalarında problem vardır edasıyla ayin 13.unde format attim ama sorunum çözülmedi gerçi bu seferkiyle ilk defa karsilastim.

Bilgisayara bazen kapatma komutu verdiğimde kapatiliyor yazisindan sonra kendini açıyor. Sorunum bu fakat bugün konuyu açmadan önce yaşadığım sorun gece yatmadan Dead by Daylight indiriyordum shutdown -s -t 10800 komutu verdim yattim yaklasik 1 saat önce bilgisayarimin kapanmis olmasi gerekiyordu fakat uyandığımda fanlarin calistigini gördüm, fakat görüntü yoktu. Windows'u uyandirmaya çalıştım ama görüntü yoktu, çözümü olan var mi?

Herhangi bir virüs tarama (örneğin Avast ) gibi programlarla bir tarayın ama sorun virüs değil Windows 10'dosyalarıyla alakalı bende de benzer bir sorun olmuştu PC açılıyor ama ekran vermiyordu temiz kurulum yaptım düzeldi dosyalarınızı yedek alarak bir temiz kurulum yapın ya da monitör kullanıyorsanız bağlantılarını kontrol edin. Bilgisayarınızda mining bile yapıyor olabilirler kesinlikle tarama yapmanızı öneririm ya da en temizi sıfır bir kurulum olacaktır şunu da deneyip sonucu yazarsanız daha iyi olur ekranın gelmediği ama PC'nin çalıştığı zaman CTRL+shit+ESC basıp görev yöneticisini açın açılırsa sorun sistem dosyalarındadır.

Denetim masasında güç seçeneklerinden "hızlı başlatma"yı kapatırsanız sorununuz çözülür büyük ihtimal. Bilgisayar açılmıyor mu şu an?

Yok açılıyor bir problem yok bazen işte dediğim gibi bilgisayar kapanmıyordu.
Merhabalar, uzun bir süredir bilgisayar kapatiliyor ekranindan sonra kapanıyordu fakat artik tekrar sorun oluşmaya başladı sorun: Tam her şey kapandi kapanacak bilgisayar kendini yeniden aciyor.
Merhabalar, uzun bir süredir bilgisayar kapatiliyor ekranindan sonra kapanıyordu fakat artik tekrar sorun oluşmaya başladı sorun: Tam her şey kapandi kapanacak bilgisayar kendini yeniden aciyor.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı