Windows 10 kasma sorunu

serifcaaaaannn

Hectopat
Daha fazla  
Bilgisayarımda Windows 10 Home kullanıyordum bazı nedenlerden dolayı format attım ve yine aynı sistemi kurdum ama şimdi nedense kasma yapıyor, uygulamaların açılma hızları yavaşladı ve yanıt vermiyor hatası alıyorum bazen de. Sizce başka bir işletim sistemi kursam düzelir mi mesela Windows 10 Pro gibi.

Bu rehberden tüm adımları uygulayarak sistem bakımı yapın:

Bu rehberden tüm adımları uygulayarak sistem bakımı yapın:

SFC scannow komutu işe yarar gibi geliyor deneyeceğim teşekkürler.
Ama benim kasma olayı anormal bir durum yani çok aşırı kasma var onu demeye çalışıyorum

Yalnız SFC scannow komutunu denemeyin. Oradaki tüm adımları uygulayın. Bilgisayarınız hem daha çok rahatlayacak hem de hızlanacak; stabil çalışacak.

Sistem özelliklerinizi belirtin. BIOS güncel değil ise güncelleyin, sistem daha stabil ve düzgün çalışır.

Yalnız SFC scannow komutunu denemeyin. Oradaki tüm adımları uygulayın. Bilgisayarınız hem daha çok rahatlayacak hem de hızlanacak; stabil çalışacak.

Sistem özelliklerinizi belirtin. BIOS güncel değil ise güncelleyin, sistem daha stabil ve düzgün çalışır.

Bir daha format atmayı deniyorum ondan sonra tüm adımları deneyeceğim teşekkür ederim.

Temiz kurulum atarak format atıyorsunuz değil mi? Format atarken disk bölümüne geldiğinde tüm diskleri silin ve tekrar biçimlendirin. Temiz kurulum yapın yapmıyorsanız.

Intel i5 3210M 2.5GHz
NVIDIA GeForce 610M.
4 GB RAM (kaç MHz bilmiyorum)
500 GB HDD.
Temiz kurulum atarak format atıyorsunuz değil mi? Format atarken disk bölümüne geldiğinde tüm diskleri silin ve tekrar biçimlendirin. Temiz kurulum yapın yapmıyorsanız.
Evet temiz kurulum yapıyorum

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı