Windows 10 (KB5000802) güncellemesi yapılmalı mı?

Hasanalininmuzu

Centipat
Daha fazla  
"2021-X64 tabanlı sistemler için Windows 10 version 20H2 03 toplu güncelleştirmesi (KB5000802)"
Başlıkta ve yukarıda yazdığım güncelleme yapılmalı mı? Mavi ekran hatası alır mıyım?
Sistemim;
AMD Ryzen 5 3500u (Vega 8)
8 GB RAM (6 GB kullanılabilir.)

Eğer yazıcı kullanıyorsanız bu güncellemeden sonra bir yazdırma işlemi yapmaya çalışırken mavi ekran alma ihtimaliniz var. Ancak yazıcı kullanmıyorsanız sorun olacağını sanmıyorum.

Ben yazıcı kullanmıyorum ve bu güncellemeyi de yükledim. Hiç mavi ekran falan da almadım.

Biz kyocera fotokopi makinesini ağ yazıcısı olarak kullanıyoruz ve bu güncellemeyi yükledikten sonra ağ üzerinden yazıcıya istek gönderildiğinde mavi ekran ardından bilgisayar yeniden başlaması gibi bir sorun ortaya çıkıyor. Güncelleştirmeyi kaldırınca her şey normale dönüyor.

@simurg55 güncellemeyi kaldırmak yerine en güncel sürümü kullansanız da sorun çözülür. Yeni gelen güncelleştirmeyle tüm sorunlar ortadan kalktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…