Windows 10 kendi kendine şifre koydu

Microsoft hesabı ile oturum açarsanız şifresiz kullanamazsınız ama yerel hesap açarsanız şifresiz kullanabilirsiniz.

Bilgilendirme için teşekkürler.

Evet Knight Online PvP indirdim indirir indirmez oldu bu maalesef.

Format atın başka bir PC USB oluşturup en garanti yöntem.
Format atmak çok büyük bir marifet değil. Şifresiz kullanılıyor.

Tamam anladık sen biliyorsun.

"net user %username% ********" bu komutu içeren zararlı .bat dosyası çalıştırmışsınız büyük olasılıkla ve bilgisayarınıza şifre konmuş.İndirdiğiniz yerden forumlardaki yorumlara bakın belki şakacı arkadaş şifreyi yazmıştır.

Merhaba arkadaşlar.
Benim bilgisayar durduk yere kendi kendine reset atıp açılırken şifre istemeye başladı. Daha önce şifre koyulmadı bilgisayara ve bilgisayar daha yeni toplandı. 1 haftadır kullanıyorum. Daha önce başına böyle bir şey gelmiş olan var mı?
şifre yerine boşluk koy enter'e bas

Bu forumun en sevmediğim özelliği bir şeyi çarpıtmalari ben biliyorum demedim. Deha olurum demedim adam benden iyi biliyor beni.

"net user %username% ********" bu komutu içeren zararlı .bat dosyası çalıştırmışsınız büyük olasılıkla ve bilgisayarınıza şifre konmuş.İndirdiğiniz yerden forumlardaki yorumlara bakın belki şakacı arkadaş şifreyi yazmıştır.
Her zaman indirdiğim pvpv Server ı Server sahibi bunu yapmaz herhalde bilemedim 😂

Bence formata gerek yok.

Mevcut parolayı yerel bir hesaptan kaldırmak için

Yerel hesabı bir parolayla kullanıyorsanız, parolasız oturum açmak için parolayı silebilirsiniz, ancak bunu yapmanızı önermiyoruz.
  1. Parmağınızı ekranın sağ kenarından içeri doğru çekin ve ardından ara seçeneğine dokunun.
    (Fare kullanıyorsanız, ekranın sağ alt köşesinin üzerine gelin, fare işaretçisini yukarı kaydırın ve ara'ya tıklayın.)
  2. oturum girin ve oturum açma seçenekleri'ne dokunun veya tıklayın.
  3. Parola altında değiştir'e dokunun veya tıklayın.
  4. Yerel hesabınızın geçerli parolasını doğrulayın.
  5. yeni parola, parolayı yeniden girin ve parola ipucu alanlarını boş bırakın, ileri'ye dokunun veya tıklayın, sonra da son'a dokunun veya tıklayın.

Artık, siz (veya herhangi biri) parola girmeden yerel hesabınızda oturum açabilir ve bilgisayarınızı kullanabilirsiniz.
Sonrasında da Kaspersky ile tarama yapmanı öneririm.

Kurulum belleğiniz varsa bu video yardımıyla halledebilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Benim gibi Enderman izleyen biri daha mı 😍

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı