Windows 10 kendi kendine şifre koydu

Yeni aldığım için de inanın istemiyorum sözde yıllarca format atmayacaktım yalan oldu desenize 😂
Neden dikkat etmiyorsun? Neden saçma sapan yerlerden dosya indiriyorsun oyun vs. İnternet aleminin ne kadar tehlikeli olduğunu bilmiyor musun? Ortalık virüs kaynıyor. Allah'ın belası kötü niyetli insanlar yüzünden bilgisayarına virüs bulaşıyor virüs şifre koyuyor ve format atmak zorunda kalabiliyorsun. Sistemi alır almaz Kaspersky Total Security ve Malwarebytes kurmalıydın. Arkdaşın gönderdiği videoyu izle USB bellek ile şifreyi kır. Ve hemen Kaspersky ve Malwarebytes ile tam tarama yap. Virüslerin üstüne bin vur kırbacı.

Teşekkür ederim bakıcam
Format atmak zorunda değilsin.

Attığım videoya bak sadece.
Neden dikkat etmiyorsun? Neden saçma sapan yerlerden dosya indiriyorsun oyun vs. İnternet aleminin ne kadar tehlikeli olduğunu bilmiyor musun? Ortalık virüs kaynıyor. Allah'ın belası kötü niyetli insanlar yüzünden bilgisayarına virüs bulaşıyor virüs şifre koyuyor ve format atmak zorunda kalabiliyorsun. Sistemi alır almaz Kaspersky Total Security ve Malwarebytes kurmalıydın. Arkdaşın gönderdiği videoyu izle USB bellek ile şifreyi kır. Ve hemen Kaspersky ve Malwarebytes ile tam tarama yap. Virüslerin üstüne bin vur kırbacı.
Valla haklısın ama her zaman indirdiğim Bi pvp idi, gerçi pvp ye bulaşıp tazecik pc mi kirletmek istemiyordum malum oyunun usko versiyonu oldukça pahalı olduğu için ve biz bağımlılarda vazgeçemediği için indirdim ama daha defalarca indirdiğim şey açıkçası şaşırdım

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı