Onurfa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mart 2019 Mesajlar 1.529 Çözümler 3 Yer İstanbul,Pendik Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ekim 2020 #1 Ara sıra Kernel Power 41 hatası alıyorum. Şöyle söyleyeyim, PC acıyorum açarken donuyor ve ekran siyah oluyor. Öylece kalıyor. Başına gelen var mı acaba? PC baştan açıyorum düzeliyor. Olay görüntüleyicisinde Kernel Power yazıyor.
Ara sıra Kernel Power 41 hatası alıyorum. Şöyle söyleyeyim, PC acıyorum açarken donuyor ve ekran siyah oluyor. Öylece kalıyor. Başına gelen var mı acaba? PC baştan açıyorum düzeliyor. Olay görüntüleyicisinde Kernel Power yazıyor.
KS KS Onurfa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mart 2019 Mesajlar 1.529 Çözümler 3 Yer İstanbul,Pendik Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2021 #11 SinanKasva dedi: Sonuç nedir? Hala kernel Power 41 hatası alıyor musun? Genişletmek için tıkla... Almıyordum uzun bir süre geçenlerde aldım dediğinizi yaptım şu an yok ama yazarım yine. SinanKasva dedi: Sonuç nedir? Hala kernel Power 41 hatası alıyor musun? Genişletmek için tıkla... Abi dediğini yaptım yine aldım Son düzenleme: 20 Mayıs 2021 Artı 0 Eksi
SinanKasva dedi: Sonuç nedir? Hala kernel Power 41 hatası alıyor musun? Genişletmek için tıkla... Almıyordum uzun bir süre geçenlerde aldım dediğinizi yaptım şu an yok ama yazarım yine. SinanKasva dedi: Sonuç nedir? Hala kernel Power 41 hatası alıyor musun? Genişletmek için tıkla... Abi dediğini yaptım yine aldım