Windows 10 Kernel Power 41-63 Mavi Ekran Hatası

aly68

Megapat
Daha fazla  
Dump dosyam bu:

021316-17875-01.rar

Bilgisayarım bu:

• İşlemci : i3-4130 3.4 ghz
  • RAM : 8 GB DDR3 1600 mhz
  • Ekran Kartı : ASUS AMD R7 RADEON 370 4GB 256 BIT
  • Bağlantı : 24 mbPS ttnet net limitsiz paketi
  • İşletim Sistemi : win 10 64bit
  • Anakart : Asus H81M-D R2.0
PSU : txpsu-300c2 300w.

Sürekli karnel power 41 -63 hataları alıyorum.

Ram'in yerini felan değiştirdim, bilgisayarı yeni toplattım sorun olduğunu sanmıyorum.

İstediğin bilgiyi veririm. Bir yardım et lütfen abi. 4-5 kere format attım. Genelde csgo oynarken alıyorum hatayı.

Memtest yapın. Ekran kartı sürücülerini DDU ile kaldır. Güncel sürücüleri yükle.
Murat abi ddu ile kaldırdım- saten en güncel driveri yüklüydü 2/4/2016 nın whql siydi onu kaldırıp bir düşük versiyon yükledim.
Blackops 3 e girdimde ekran gitti, ddu ile onu silip yeniden en güncel sürümü whql olanı kurdum.
Memtest bi başlattım 1,5 saat taradım bişey bulamadı ama baya uzun sürcekti bitmesi bende onun için geceye bıraktım , yatarken taramaya bırakıcam.
Bu arada sorunum içinde ekranın arada bir enine çizgiler geçmesiydi , hani ısınırda yavaş yavaş bozulmalar olur ya o şekildeydi , oda sorunun ekran kartımda oldunu düşünmeme sebeb olmuştu.
Şimdi yatarken memtesti yaptırıcam , ama pc daha yeni alalı 1 ay olmadı , bişey çıkcanı sanmıyorum , ekran kartına psu nun woltajı yeter mi ki?
Bilgisayarda anakart+1 tane ram+ekran kartı+2 hdd +bir işlemci fanı +bir normal dışarı fanı var , sence psumda bir sorun var mıdır abim?
Yani ileri seviyelerde çalışırken woltaj isteyip alamıyor olabilir mi? Psum 300 w.
Eğerki dump dosyasında ekran kartıyla ilgili bişey yazıyorsa hiç psu olayına girmeyim ama dump dosyasından anlamıyorum fazla.
Memtestin sonucunu yazarım abi ben sana.
Aida64 raporu abi bu arada Report.htm

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet PSu yetmiyordur. Aida raporuna bakmadım ve "Ram, Ekran kartı, Anakart yazıp kaç psu tutar" diye bir soru olamaz modelleri gerekli. Onu da Aida64 raporuyla bakarım. Aida64 vermeseydin yanlış bir soru olurdu.
Abi memtest yaptım sorunsuz çıktı.
Ekran kartı halen mesala lolde arada çizgiler çıkıyor enine doğru.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…