Memtest yapın. Ekran kartı sürücülerini DDU ile kaldır. Güncel sürücüleri yükle.
Murat abi ddu ile kaldırdım- saten en güncel driveri yüklüydü 2/4/2016 nın whql siydi onu kaldırıp bir düşük versiyon yükledim.
Blackops 3 e girdimde ekran gitti, ddu ile onu silip yeniden en güncel sürümü whql olanı kurdum.
Memtest bi başlattım 1,5 saat taradım bişey bulamadı ama baya uzun sürcekti bitmesi bende onun için geceye bıraktım , yatarken taramaya bırakıcam.
Bu arada sorunum içinde ekranın arada bir enine çizgiler geçmesiydi , hani ısınırda yavaş yavaş bozulmalar olur ya o şekildeydi , oda sorunun ekran kartımda oldunu düşünmeme sebeb olmuştu.
Şimdi yatarken memtesti yaptırıcam , ama pc daha yeni alalı 1 ay olmadı , bişey çıkcanı sanmıyorum , ekran kartına psu nun woltajı yeter mi ki?
Bilgisayarda anakart+1 tane ram+ekran kartı+2 hdd +bir işlemci fanı +bir normal dışarı fanı var , sence psumda bir sorun var mıdır abim?
Yani ileri seviyelerde çalışırken woltaj isteyip alamıyor olabilir mi? Psum 300 w.
Eğerki dump dosyasında ekran kartıyla ilgili bişey yazıyorsa hiç psu olayına girmeyim ama dump dosyasından anlamıyorum fazla.
Memtestin sonucunu yazarım abi ben sana.
Aida64 raporu abi bu arada
Report.htm