Windows 10 Kernel Power 41-63 Mavi Ekran Hatası

aly68

Megapat
Daha fazla  
Dump dosyam bu:

021316-17875-01.rar

Bilgisayarım bu:

• İşlemci : i3-4130 3.4 ghz
  • RAM : 8 GB DDR3 1600 mhz
  • Ekran Kartı : ASUS AMD R7 RADEON 370 4GB 256 BIT
  • Bağlantı : 24 mbPS ttnet net limitsiz paketi
  • İşletim Sistemi : win 10 64bit
  • Anakart : Asus H81M-D R2.0
PSU : txpsu-300c2 300w.

Sürekli karnel power 41 -63 hataları alıyorum.

Ram'in yerini felan değiştirdim, bilgisayarı yeni toplattım sorun olduğunu sanmıyorum.

İstediğin bilgiyi veririm. Bir yardım et lütfen abi. 4-5 kere format attım. Genelde csgo oynarken alıyorum hatayı.

@aly68 F8 ile değil zaten. Ezflash yada Easyflash ile güncelleyecektin.
Hallettim abi soruyu sorduktan hemen sonra foruma baktım buldum. Yarın felan bi psu değiştireyim.
Mavi ekran almadım 1-2 gündür ama csgoda oynamadım hep csgo oynarken oluyor
Bakalım ilerde ne olcak.
Sorunu olanlar için yazıyorum bunu 3 gündür problemim yok ekranda arada çizgiler oluyordu oda yok artık biosu güncellemek sorunu çözdü sanırsam ben yinede gidip psuyu değiştriecem her ihtimale karşın.
Bu gün gta 5 yükledim oynarken yine mavi ekran aldım. Biosda işe yaramamış gibi görünüyor.
Son çara psu alıcam.
Murat abi yeni dump dosyası bi bakarmısın? Bi değişiklik var mı?

021716-22156-01.dmp

Son düzenleyen: Moderatör:
Abi psuyu değiştirdim - ve bilgisayar ramı taktımda çalışmıyordu ramı çıkartıp başka 2 gb bi ram taktık,
Bilgisayar yine mavi ekran verip güm kapanıyor aklım mantım yetmiyor artık.
olay görüntüleyici kernel pover hatasıyla dolu , 41-63 olandan ne yapacamı şaşırdım abi.

Daha doğrusu mavi ekran verdini görmedim yani pcyi bıraktım geldim de kapalıydı,.

Mavi ekrandan sonra yeniden başlaması gerekiyordu ama başlamamış.

C'de minidump dosyası yok ayarlardan minidump kaydetme açıkolmasına rağmen.

5. format abi bu saten bilgisayarcı psu yu değiştirdinde bilgisayarcı temiz format attı, ramı stn bilgisayarcı değiştirdi bozuk diye,

bious default ayarlarda baktım yinede varsayılana getirdim , anakart bozuk olabilir mi

@aly68 Dostum bende senin gibi aynı problemi yaşıyordum. Götürmediğim servis yapmadığım işlem kalmadı. Eğer tüm parçalarının garantisi varsa hepsini teker teker gönder. Ben öyle yaptım. Bu problemin şahsen Anakart'dan veya Ram'den kaynaklı olduğu kanısındayım.

@aly68 Dostum bende senin gibi aynı problemi yaşıyordum. Götürmediğim servis yapmadığım işlem kalmadı. Eğer tüm parçalarının garantisi varsa hepsini teker teker gönder. Ben öyle yaptım. Bu problemin şahsen Anakart'dan veya Ram'den kaynaklı olduğu kanısındayım.
Hocam RAM'ı değiştirdim , garantiye yolladık diğerini şimdilik geçici 2 gb kullanıyorum, sorun ramda değil sanırsam.
Eğer ki bir daha hata alırsam anakartı garantiye yollatacam, bide bu yeni sistemlerde pahalılar bide, firmalar fazla test yapamıyor sürekli sorun çıkıyor, biz gönderdikçe garantiye diğer ürünler bizim ürünün sorununa göre yapılıyor sıkıntı ya :D

Bu arada murat abi mavi ekran hatası almadım pcyi de ayarlardan yüksek performans yaptım,
ddu ile yeniden ekran kartını kaldırıp güncelini kurdum bakalım işallah bişey olmaz :D
Bu arada abi karnel pover hatalarının hepsinde bug chech kode 0 yazıyor.
Ek olarak yönetimsel olaylarda sürekli hata devicesetupmenager var oaly kimliği 131.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı