Windows 10 Kernel Power 41-63 Mavi Ekran Hatası

aly68

Megapat
Daha fazla  
Dump dosyam bu:

021316-17875-01.rar

Bilgisayarım bu:

• İşlemci : i3-4130 3.4 ghz
  • RAM : 8 GB DDR3 1600 mhz
  • Ekran Kartı : ASUS AMD R7 RADEON 370 4GB 256 BIT
  • Bağlantı : 24 mbPS ttnet net limitsiz paketi
  • İşletim Sistemi : win 10 64bit
  • Anakart : Asus H81M-D R2.0
PSU : txpsu-300c2 300w.

Sürekli karnel power 41 -63 hataları alıyorum.

Ram'in yerini felan değiştirdim, bilgisayarı yeni toplattım sorun olduğunu sanmıyorum.

İstediğin bilgiyi veririm. Bir yardım et lütfen abi. 4-5 kere format attım. Genelde csgo oynarken alıyorum hatayı.

Ücretsiz olan şeyi niye cracklı kullanıyorsun. Alışmayın crack'e.
abi birde ekranda ara ara kesik çizgiler çıkıyor, açılırken beyaz bişey geçiyor ve mavi ekranı daha hiç göremedim mavi ekranda donup kalıyor. sadece mavi yazı felan yok

birde abi razer kullandığımı gördüne göre sendeki mavi ekran dump dosyasu programı ayrıntılı gösteriyor onun adını yazar mısın?

Son düzenleme:
razer kullandığımı gördüne göre sendeki mavi ekran dump dosyasu programı ayrıntılı gösteriyor onun adını yazar mısın?
Ayrıntılı söyleyen program değil, beynimdir.

adamsın.

murat abi bişey sormak istiyorum benim ekran kartım overclocked ya arada bir ekranda enine çizgiler geliyor , şöyle tarif ediyim hani amd overdrive yaparsında fazla yaptında ekran gidip gidip durur çizgiler geçer ya bende o çizgiler arada bi geçiyor fark edilmicek derecede azdı bunlar, sonra bu gün 4-5 saat kullandım pcyi oyuna bi girdim sürekli olmaya başladı ekran kartında hasar olabilir mi ? yoksa overclocked ekran kartı kullananların başına sıklıkla gelen bir sorun mu bu? ekran kartım asus r7 370 4gb overcloked 256 bit

abi ya tam bunu yazdım mavi ekran yedim fareyi klavyeyi fırlattım ne yapacamı şaşırdım internet kartımı güncelleme rağmen yine verdi
040316-27765-01.dmp

yoksa overclocked ekran kartı kullananların başına sıklıkla gelen bir sorun mu bu?
OC olan ekran kartlarını zaten tavsiye etmiyorum nedenlerinden biri de bu. Adam ekran kartı alıyor sıfır sonra takıyor sorunlu ama sorun ekran kartındaki OC ancak bunu mavi ekranla belli ediyor. Bazı kişilere o yüzden hemen sonucu yazmıyorum ekran kartı arızalı diye. Zaten servise de gitse geldiğinde yine sorunlu diye adam konu açabiliyor. Neyse uyzatmadan şunu deneyebilirsin eğer kendin hiç OC yapmaya kalkmadıysan saat ayarlarıyla oynamadıysan Afterburner ile frekansları azcık düşürebilirsin ancak bu işleri bilmiyorsan hiç oynama garantiye gönder değiştirebiliyorsan OC olmayan modelle değiştir.
Şuan piyasada bulunan iki tür OC satılan kartlar var ama kimse bunun farkında değil.

murat abi bilgisayarı götürdüm , herşeyi garantiye yollucaz , ekran kartın için extra olarak sorun geçmicek ise değişim talebi istedik, bakalım garantiden gelmesi 40 günü bulurmuş, 40 gün sonra ben sana dönerim abi

abi pc bugün geldi anakartın çipini değiştirmişler , şuan ön portlardaki jacklar çalışmıyor onun için extra kablo yollucaklarmış , anakart ve ramim değişti , hata aldım zaman yazarım.

Piyasada satılan bu farklı 2 tür OC kartların farkı neler?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…