Windows 10 KERNEL_DATA_IMPAGE_ERROR mavi ekran hatası

Okarun

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar öncelikle merhaba. Ben Windows 10'u sıfırladım, yerim çok azdı. Ben de bir virüs taraması yapayım dedim, ondan sonra tarama yaparken uyku moduna girdi. Ardından da bilgisayarı açtım ve ekranda kernel data impage error diye bir yazı çıktı. Yani bu nedir ve neden bu hatayı aldım? RAM'imde sıkıntı yok, ramtest yapmıştım. Bilenler varsa yazabilir mi acaba neden aldım bu hatayı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Minidump dosyanızı görmeden kimse sağlıklı yorum yapamaz. Minidump dosyanızı paylaşın.

Arkadaşlar ben inceledim ram'a yanlış komut gönderilmiş saolun yardımınız için

Arkadaşlar ben inceledim ram'a yanlış komut gönderilmiş saolun yardımınız için
Bu hata disklerle ilgili olabiliyor. Ayrıca RAM'lerinizde sorun olmadığını konu içerisinde belirtmişsiniz. Minidump dosyalarını paylaşmanız sizin adınıza daha iyi olur.

Pardon yanlış cevap yazmışım benim ekran kartı ile alakalı bir hata virüs taramasındada bir şey çıkmadı Intel ekran kartı sürücüm güncel değilmiş bayağı da bir eski sürüm kurulmuş sanırım ondan çökme yaptı çünkü SSD Filan'da yeni Kingston'un sıkıntı olacağını sanmıyorum.

Bu hata disklerle ilgili olabiliyor. Ayrıca RAM'lerinizde sorun olmadığını konu içerisinde belirtmişsiniz. Minidump dosyalarını paylaşmanız sizin adınıza daha iyi olur.
ben bikere inceledim bak analiz yaptım çıktıktan sonra minidump dosyası silnmişti

Peki o halde siz bilirsiniz. Sorunun devam etmesi durumunda dump dosyalarını paylaşırsanız iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…