Ben de 2015 yılından önce G2A üzerinden 30-40 dolar civarına windows 8 lisans key almıştım. Daha sonra windows 8 ler için microsoft bir süre ücretsiz windows 10 geçiş hakkı tanımıştı. Windows 10 yeni dağıtıma başlanıldığında direk geçmiştim. Konuyu görünce lisansımı kontrol ettim. Satın almış olduğum lisans RETAIL olarak gözükmesi açıkcası beni sevindirdi. Sonradan yeni sisteme geçiş yapıp tekrar kurulum yapsam bile sorun yaşamayacağımı düşünüyorum. Bu kadar ucuza lisans olmasına şaşırdım. 10 liraya alınan lisansdan çok bir şey beklememek gerek. Bu durum gidip plastik çatal tabak almaya benziyor kullan at tarzında
Ben de 2015 yılından önce G2A üzerinden 30-40 dolar civarına windows 8 lisans key almıştım. Daha sonra windows 8 ler için microsoft bir süre ücretsiz windows 10 geçiş hakkı tanımıştı. Windows 10 yeni dağıtıma başlanıldığında direk geçmiştim. Konuyu görünce lisansımı kontrol ettim. Satın almış olduğum lisans RETAIL olarak gözükmesi açıkcası beni sevindirdi. Sonradan yeni sisteme geçiş yapıp tekrar kurulum yapsam bile sorun yaşamayacağımı düşünüyorum. Bu kadar ucuza lisans olmasına şaşırdım. 10 liraya alınan lisansdan çok bir şey beklememek gerek. Bu durum gidip plastik çatal tabak almaya benziyor kullan at tarzında
Kullan at derken? 10TL’ye aldım ben N11’den. İlk MAK key gönderdiler kandırma amacıyla. Hakkımı arayınca RETAİL gönderdiler. Sonuç olarak bendeki lisansta Retail. Kullan atlık bir durum yok ortada
Kullan at derken? 10TL’ye aldım ben N11’den. İlk MAK key gönderdiler kandırma amacıyla. Hakkımı arayınca RETAİL gönderdiler.
Konum da burada buyurun bakın isterseniz; Windows 10 KEY alırken dikkat!
Bana göre öyle kullan at mantığı çünkü 10 liraya lisans sağlanması enteresan geliyor. Nasıl oluyor acaba? Nasıl bu kadar ucuza satabiliyorlar kafalarda hep deli sorular? Sorununuzun çözülmesi ve ucuza satılan windows anahtarlarına dikkat edilmesi gerektiği ve durumunuzun örnek teşkil etmesi güzel olmuş. Geçmiş olsun.