- Makaleler
- 1
Ben de önceden görseydim en baştan alırdım bunu. Şimdi windows almama rağmen alacağım tekrar. Fazla Windows göz çıkarmazbak görseydim böyle alırdım office de lazımdı neyse sağlık olsun![]()

Ben de önceden görseydim en baştan alırdım bunu. Şimdi windows almama rağmen alacağım tekrar. Fazla Windows göz çıkarmazbak görseydim böyle alırdım office de lazımdı neyse sağlık olsun![]()
Rainden 14 TL 80 Kuruşa office lisansını aldım bakalım. Hıyar yada başka bi lisans çıkmaz umarım.Ben de önceden görseydim en baştan alırdım bunu. Şimdi windows almama rağmen alacağım tekrar. Fazla Windows göz çıkarmaz![]()
Kullan at derken? 10TL’ye aldım ben N11’den. İlk MAK key gönderdiler kandırma amacıyla. Hakkımı arayınca RETAİL gönderdiler. Sonuç olarak bendeki lisansta Retail. Kullan atlık bir durum yok ortadaBen de 2015 yılından önce G2A üzerinden 30-40 dolar civarına windows 8 lisans key almıştım. Daha sonra windows 8 ler için microsoft bir süre ücretsiz windows 10 geçiş hakkı tanımıştı. Windows 10 yeni dağıtıma başlanıldığında direk geçmiştim. Konuyu görünce lisansımı kontrol ettim. Satın almış olduğum lisans RETAIL olarak gözükmesi açıkcası beni sevindirdi. Sonradan yeni sisteme geçiş yapıp tekrar kurulum yapsam bile sorun yaşamayacağımı düşünüyorum. Bu kadar ucuza lisans olmasına şaşırdım. 10 liraya alınan lisansdan çok bir şey beklememek gerek. Bu durum gidip plastik çatal tabak almaya benziyor kullan at tarzında
![]()
Kullan at derken? 10TL’ye aldım ben N11’den. İlk MAK key gönderdiler kandırma amacıyla. Hakkımı arayınca RETAİL gönderdiler.
Konum da burada buyurun bakın isterseniz;
Windows 10 KEY alırken dikkat!
Evet ayriyetten 10 liraya hem retail hemde avast 3 yillik bir antivirus oldu benimde[emoji4] bende yorum yapmistim yolladilar sagolsunlar.
En iyi güvenlik; bilinçtirAvast kullanan hala var mı?![]()
En iyi güvenlik; bilinçtirAçıksız bir sistem yoktur. O nedenle arada taramak için kuruyorum ben sadece
![]()
OEM KEY'e 135TL vermek akıl kârı değil bana göre. Windows 10 Pro - Office 2016 Pro ✔ Teknik Destek ✔ Garantılı ✔ - n11.com
yakın zamanda buradan alacağım.
Bulunsun nolurAvast kullanan hala var mı?![]()
Sormuştum bunu. Buyurun;Ben N11 yazdım bakalım ne olacak. Saten firmaya yazmıştım bizde böyle yazdı.
Ben bu ara Office 2016 Pro Plus almayı düşünüyorum. 20 TL falan ondada MAK key sıkıntısı var mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.