Windows 10 KEY alırken dikkat!

Yukarıda bir arkadaş ekran alıntısı paylaşmış bininci etkinleştirme diye. Büyük ihtimalle bir tane Retail alıyorlar. Sonra onu bin kere satıp kâra geçiyorlar. İyi iş aslında.
Hocam o kalan etkinleştirme sayısı değil mi ? Benim bildiğim retailler aynı anda aktif olan 2 bilgisayarda kullanılamıyor ? Yani öyle bir olay pek mümkün değil gibi. Anca MAK keyde yapılabilir o olay ben öyle biliyorum yanlışsam düzeltin.

Hocam o kalan etkinleştirme sayısı değil mi ? Benim bildiğim retailler aynı anda aktif olan 2 bilgisayarda kullanılamıyor ? Yani öyle bir olay pek mümkün değil gibi. Anca MAK keyde yapılabilir o olay ben öyle biliyorum yanlışsam düzeltin.

Kabaca bir fikir yürüttüm. Bir şekilde bu işten kar elde etmesi kazım.

Bu islerden pek anlamam ama o kodlari yazip bende baktim benimkinde de 1001 nci kez aktiflestirilmis yazıyodu.
Kalan etkinleştirme bendede 1001 yazıyor. Win 10 yükseltmesi sonucu lisanslanan bilgisayarımda da aynı şekilde yani alınan anahtar ile microsoftun verdiği arasında fark yok.

İkinci ekran alıntısındaki veriye nasıl eriştiniz?
slmgr -dlv komutu ile erişebilirsiniz.

Bu konuda belirtilen satıcılardan birinden dün aldım. Banada MAK göndermiş. Hemen n11 ve mail ile geri dönüş yaptım "Retail yazıyor MAK yollamışsınız dalga mı geçiyorsunuz" diye anında yeni anahtar yolladılar. Yeni anahtarda Retail Channel çıktı yani retail. Bu lisansları nasıl elde ettiklerini bilmiyorum ama 9.90 TL ye elimde retail anahtar olmuş oldu :)

Sizde eylül iletişimden mi almıştınız eğer öyleyse bende alacağım çünkü MAK çıksa bile en azından mağdur etmiyorlar. Konu sahibi de ordan almış sanırım onu da düzeltmişler.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı