Windows 10 key format atmadan girilir mi?

VelocityNE

Megapat
Daha fazla  
Arkadaslar yaklasik 2-3 aydir illegal olarak Win10 Pro versiyonunu kullaniyordum crack ile. Bugun uyari verince icim el vermedi neredeyse 5000 TL'yi bulan sistemime bir key satin alayim dedim ve n11'den Win10 Pro key satin aldim.
1. Sorum bilgisayarima format atmadan key'i girerek etkin hale getirdim. Bir sorun olur mu ? Artik bilgisayarim orijinal hale gelmis midir ?
2. Sorum key'de ki numaralar ile bilgisayarim-ozellikler kismindaki urun kimligi numarasi farkli bunun sebebi nedir ? Yani bu normal mi? Key X9 ile basliyorken ozellikler kismindaki urum kimligi 003 ile basliyor.
Yanitlar icin simdiden tesekkurler :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Format atmadan elbette ürün kimliğinizi aktif edebilirsiniz ve etmişsiniz de. Bilgisayarım -> Özellikler kısmına girdiğinizde altta "Etkinleştirildi" yazıyorsa aktif etmişsiniz demektir. Bu zamanda sizin gibi ince düşünen insanlar oldukça azaldı. Herhangi bir sorun olmayacaktır. :)

Benim sistemimde aynı şekilde aktif format atmam durumunda lisansım kayıp mı oluyor ?

Lisans kaybolmaz. Format işlemi sonrası aynı Windows 10 sürümünü kurarsanız otomatik etkinleştirme yapar sistem. Yok eğer yapmaz ise lisans anahtarını girerek tekrar etkinleştirme yapabilirsiniz...

Arkadaslar yaklasik 2-3 aydir illegal olarak Win10 Pro versiyonunu kullaniyordum crack ile. Bugun uyari verince icim el vermedi neredeyse 5000 TL'yi bulan sistemime bir key satin alayim dedim ve n11'den Win10 Pro key satin aldim.
1. Sorum bilgisayarima format atmadan key'i girerek etkin hale getirdim. Bir sorun olur mu ? Artik bilgisayarim orijinal hale gelmis midir ?
2. Sorum key'de ki numaralar ile bilgisayarim-ozellikler kismindaki urun kimligi numarasi farkli bunun sebebi nedir ? Yani bu normal mi? Key X9 ile basliyorken ozellikler kismindaki urum kimligi 003 ile basliyor.
Yanitlar icin simdiden tesekkurler :)

1. sorunuzun cevabı evet sisteminiz şuan orijinal halde. Ama büyük ihtimal rack dosyalarını kalıntıları halen bilgisayaranızda duruyor. Korsan yazılımlar her zaman tehlike oluşturabilir. Ayrıca temiz kurulum yapmanızı öneririm.
2. sorunuzun cevabı ise evet bu durum normal. Çünkü ürün kimliği ile lisans anahtarı aynı şey değildir.

Herkese tesekkur ediyorum. Musait bir zamanda format atmak daha iyi olacaktir haklisiniz. Cok memnun kaldim crack'le olacak isler degil bunlar anlamis oldum :)

Benim sistemimde aynı şekilde aktif format atmam durumunda lisansım kayıp mı oluyor ?
Satin aldiginiz yere gore farklilik gosterebilir. 1 yerde tek kullanimlik yaziyordu. Satin aldigim yere ozellikle sordum boyle bir durum yasarmiyim diye, kullanabilir teyitini aldiktan sonra satin aldim. Almak isterseniz link paylasabilirim. 15 dakika icinde halloluyor.

Orijinal olup olmadığını bu videoda anlatılan yöntem ile de test edebilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı