Windows 10 key ile nasıl etkinleştirilir?

Galaxes

Hectopat
Katılım
17 Ocak 2021
Mesajlar
5.572
Makaleler
1
Çözümler
21
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Windows 10 sistemim var ve crackli ve 50TL'ye sağlamlisans'tan Windows 10 Pro key alacağım aktifleştirmek için tekrar mı format atmam lazım?
 
MAK key kurum ve şirket gibi yerlerde birden fazla bilgisayarı etkinleştirmek için kullanılıyor. Belirli bir sayıda kullanma hakkı oluyor ve o sınır aşılırsa ürün anahtarı iptal edilebiliyor. Bazı satıcılar MAK key vermiyoruz deseler de arada MAK key verdikleri oluyor. Değerlendirmeleri okuyunca kullanıcıların bu tarz şikayetlerine rastlarsınız.

Aldığınız anahtarı kontrol etmek için cmd'ye slmgr -dli yazabilirsiniz. Eğer MAK key çıkarsa satıcı ile iletişime geçin.
 
MAK key kurum ve şirket gibi yerlerde birden fazla bilgisayarı etkinleştirmek için kullanılıyor. Belirli bir sayıda kullanma hakkı oluyor ve o sınır aşılırsa ürün anahtarı iptal edilebiliyor. Bazı satıcılar MAK key vermiyoruz deseler de aralarda MAK key verdikleri oluyor. Değerlendirmeleri okuyunca kullanıcıların bu tarz şikayetlerine rastlarsınız.

Aldığınız anahtarı kontrol etmek için CMD'ye slmgr -dli yazabilirsiniz. Eğer MAK key çıkarsa satıcı ile iletişime geçin.

Sizce buradan alınır mı?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı