Windows 10 key nereden alınır?

Arda0121

Femtopat
Daha fazla  
Saglamlisans 80 liraya veriyor. Bir kere aldığımızda süresiz bizde mi kalıyor? Jetlisans'ta da var hangisinden alınır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Saglamlisans 80 liraya veriyor. Bir kere aldığımızda süresiz bizde mi kalıyor? Jetlisans'ta da var hangisinden alınır?
Bunlar kopyalanmış keyler oluyor. Ayrıca bu konuda tavsiye verirsem hemen mute yerim. Daha geçen bu sebepten mute yedim. Moderatörler böyle konuları hem onaylıyor hem de şurdan alırsan sağlıklı olur dediğimizde mute atıyorlar.

Ben de Sağlamlisans kullanıyorum ve key tamamen senin oluyor. Ama OEM ve normal key farklılıkları var. Biri ana kartına işleniyor ve ana kart değiştirince yeni Windows alman gerekiyor. Diğerinde de lisans anahtarını dilediğin bilgisayarda kullanabiliyorsun ama bir anahtar ile bir bilgisayar aktif olarak kullanılabiliyor aynı anda.

10 yıla yakındır Windows ve diğer ürünler için saglamlisans kullanıyorum bir problem yaşamadım.
Hard disk değiştirdiğinizde yeni lisans almanız gerekiyor.

Hocam ihtiyaçtan dolayı mı istiyorsunuz diyeceğim de ne ihtiyacı olabilir? CMD'ye sihirli kodlarla kendiniz halledebilirsiniz. Büyünün talimatları ve rituel için gerekli olan malzemeleri "internet" adındaki bir yerden bulabilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı