Yeni PC topladım ve Windows 10 Pro X64 etkinleştirmem gerek. Ucuz yollu, tek anakart için olan kodlardan satan bildiğiniz ve güvenilir bir yer var mı? Ben de isterim normalini almak ama maalesef o kadar bütçem yok. Şimdiden teşekkürler.
Microsoft Windows 10 Pro 32 / 64 Bit Türkçe Oem Lisans en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
www.hepsiburada.com
Geçen baktığımda bulmuştum ama biraz pahal ama yorumlar güzel.
Sana göre, lisanslanan için illegal yazılım kullanılıyor. Yazılım içind e trojan gibi zararlılar olabiliyor. Arkada planda saçma sapan programlar çalışabiliyor. Bunlar en iyi ihtimaller. Çoğu insanın bilgisayarında onemli bilgileri felan var 15TL bi key gerek var mı 15TL için bilgileri riske atmaya? Nos yazılım var dostum 2 farklı PC'ye aldık sorun yaşamadık.
Bugün bende kendi bilgisayarım için yazılım budur sitesinden aldım. Alırken canlı destek de sordum anahtar durumları ne diye ordaki görevli kişide oem key dedi aldım ve anahtarı biraz önce etkinleştirdim ama ürün Mak key çıktı almak istiyenlerin bilgisi olsun.
Sana göre, lisanslanan için illegal yazılım kullanılıyor. Yazılım içind e trojan gibi zararlılar olabiliyor. Arkada planda saçma sapan programlar çalışabiliyor. Bunlar en iyi ihtimaller. Çoğu insanın bilgisayarında onemli bilgileri felan var 15TL bi key gerek var mı 15TL için bilgileri riske atmaya? Nos yazılım var dostum 2 farklı PC'ye aldık sorun yaşamadık.
Onlarda yasal değil diye biliyorum. Ben sadece kendi fikrimi belirtmiştim adminler her seferinde bana ceza falan veriyor. Neyse umarım bende sorun yaşamam.