Hayır gayet yasal, illegal bir durum yok tek kullanımlık key aliyorsun.Onlarda yasal değil diye biliyorum. Ben sadece kendi fikrimi belirtmiştim adminler her seferinde bana ceza falan veriyor. Neyse umarım bende sorun yaşamam.
Hayır gayet yasal, illegal bir durum yok tek kullanımlık key aliyorsun.Onlarda yasal değil diye biliyorum. Ben sadece kendi fikrimi belirtmiştim adminler her seferinde bana ceza falan veriyor. Neyse umarım bende sorun yaşamam.
Microsoft'un sitesinde 1299 TL olarak görünüyor.Hayır gayet yasal, illegal bir durum yok tek kullanımlık key aliyorsun.
Çünkü o lisanslar tek kullanımlık değil bu keyler anakarta işleniyor gibi bir şey diye biliyorum sadece bu anakartı kullanırsan işe yarıyor.Microsoft'un sitesinde 1299 TL olarak görünüyor.
Onlar tek kullanımlık değil.Microsoft'un sitesinde 1299 TL olarak görünüyor.
Kendi mesajımı gunceleme olsun firma yetkililerine durumu bildirdim ve yeni bir key gönderdiler (OEM) bu firmadan key almak istiyenler alırken özellikle oem key diye belirtin yoksa ya rast gele key gönderiyorlar yada Mak key gönderiyorlarBugün bende kendi bilgisayarım için yazılım budur sitesinden aldım. Alırken canlı destek de sordum anahtar durumları ne diye ordaki görevli kişide oem key dedi aldım ve anahtarı biraz önce etkinleştirdim ama ürün Mak key çıktı almak istiyenlerin bilgisi olsun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.