Windows 10 Key'ini Silememek

Uranhay

Kilopat
Sosyal Tayfı
Yer
Türkiye
Arkadaşlar Windows 10 Home kodu girmek istiyorum, kodumu silemiyorum şu an. Sildikten 1-2 saat sonra etkinleştiriliyor kendi kendine. CMD üzerinden ya da herhangi bir yerden nasıl silerim? Ekranın sağ altında 'Windows etkinleştirilmedi' yazmıyor mesela etkin değilken.

Son düzenleyen: Moderatör:
Neden Windows 10 Home kodu girmek istiyorsunuz? Sisteminiz Windows 10 Pro vb ve siz bunu Home olarak mı değiştirmek istiyorsunuz?​
Windows 10'u yeni kurdum, şimdi kod girmek istiyordum. Key değiştirmek aklıma gelmedi sileyim dedim fakat silinmediğini gördüm ve şaşırdım. Bundan dolayı konu açtım.

Yeni bir key girmeden sorunu çözemezsiniz sanırım. "Ürün anahtarını değiştir" diyebilirsiniz.
1589417597020.png

Aşağıdaki konuya da bir bakmanızı tavsiye ederim.

Yeni bir key girmeden sorunu çözemezsiniz sanırım. "Ürün anahtarını değiştir" diyebilirsiniz.
Eki Görüntüle 561822
Aşağıdaki konuya da bir bakmanızı tavsiye ederim.
Attığınız konudaki gibi siliniyor 1-2 saat sonra geri geliyor. Fakat korsan etkinleştirme yaptığımı hatırlamıyorum. Ne yapmalıyım?

Konu ile alakasız olacak ama acil yardıma ihtiyacım var içinizde Dual Boot, Disk Bölümlendirme hakkında bilgisi olan varsa kısa bir sorum var dünden beridir hiç yazan olmadı daha yardımcı olacak olan biri olursa çok memnun olurum

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı