Bilgisayarda tek oturum var. Kilit ekranını kaldırırsam ne olur? Masaüstüne gelme süresi kısalır mı?
www.technopat.net
www.technopat.net
netplwiz yazın, hesabınızı seçin, "Kullanıcı bu bilgisayarı kullanmak için bir ad ve parola girmelidir." seçeneğini kaldırın ve "Uygula"ya basın. Son bir kere daha şifre isteyecek, şifrenizi girin. Bundan sonra bilgisayar açılırken bir daha şifre istemeyecektir.Recep abi, tek oturum olduğu için açılırken Asus yazısı çıkıyor sonra Hoş Geldiniz yazısı gelip masaüstüne atıyor. Dediğiniz ayarı yaptığımda ne fark olacak?Kaldırabilirsiniz. Daha hızlı açılır.
Windows Giriş Şifresi Nasıl Kaldırılır?
Windows 10 üzerinde şifre girmeden doğrudan oturum açmak için gereken adımları bu rehberimizde anlatıyoruz. https://www.youtube.com/watch?v=WTt61L8jzfwwww.technopat.net
Şifre girmeden hızlıca masaüstüne erişiyorsun yani masaüstüne erişme süren azalıyor.Recep abi, tek oturum olduğu için açılırken Asus yazısı çıkıyor sonra Hoş Geldiniz yazısı gelip masaüstüne atıyor. Dediğiniz ayarı yaptığımda ne fark olacak?
Zaten şifre yok. Direk hoş geldiniz yazısı çıkıyor ve masaüstüne gidiyorum.Şifre girmeden hızlıca masaüstüne erişiyorsun yani masaüstüne erişmen daha hızlı oluyor.
Zaten istediğiniz de o değil mi?Zaten şifre yok. Direk hoş geldiniz yazısı çıkıyor ve masaüstüne gidiyorum.
Geç gördüm, kusura bakmayın.Zaten istediğiniz de o değil mi?
Parolası olan bilgisayarlar içinmiş özür dilerim, oturum açma ekranının gelmesini istemiyorsanız uyku modu yerine güç seçenekleri menüsünden hazırda beklet modunu aktif edebilirsiniz.Windows 8 ve 10 : Uyku Modundan Çıkarken Parola Sormayı Devre Dışı Bırakmak bu sayfa yardımcı olabilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.