L Lafonde Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ağustos 2020 Mesajlar 3.381 Çözümler 19 30 Kasım 2020 #1 Öncelikle merhabalar bilgisayarım 20 dakikadır açıktı fakat bir anda kilitleniyor deyip kendini kapattı yeniden açtığımda Windows’a devam ettim fakat bu hatayla ilk kez karşılaştım nasıl çözebilirim yardımcı olur musunuz?
Öncelikle merhabalar bilgisayarım 20 dakikadır açıktı fakat bir anda kilitleniyor deyip kendini kapattı yeniden açtığımda Windows’a devam ettim fakat bu hatayla ilk kez karşılaştım nasıl çözebilirim yardımcı olur musunuz?
ErenizmYT Decapat Katılım 1 Kasım 2019 Mesajlar 144 1 Aralık 2020 #2 Laptop ise laptoplarda pil bitince oluyor şarja tak devam et bir sorun olmaz (tabii bu benim bildiğim) Artı 0 Eksi
Laptop ise laptoplarda pil bitince oluyor şarja tak devam et bir sorun olmaz (tabii bu benim bildiğim)
KS KS L Lafonde Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ağustos 2020 Mesajlar 3.381 Çözümler 19 1 Aralık 2020 #3 ErenizmYT dedi: Laptop ise laptoplarda pil bitince oluyor şarja tak devam et bir sorun olmaz (tabii bu benim bildiğim) Genişletmek için tıkla... Şarjım vardı. Artı 0 Eksi
ErenizmYT dedi: Laptop ise laptoplarda pil bitince oluyor şarja tak devam et bir sorun olmaz (tabii bu benim bildiğim) Genişletmek için tıkla... Şarjım vardı.