OnlyNix
Hectopat
Daha fazla
Herkese Merhaba Arkadaşlar,
Windows 10 Pro 64 bit Sürümünü kullanmaktayım,
İşlemci : AMD FX 8320 3,5 GHZ
Ekran Kartı : AMD Readon HD 7800 Series
RAM : Kingston Fury 8 GB
Sistem özellikleri bu şekilde.
Sorunun çözümü adına şuan hiçbir yüklü antivirüs programı kullanmıyorum.Windows Defender mevcut.
Bundan önceki işletim sistemin Windows 8,1 embeded idi çeşitli mavi ekran hataları yüzünden format yoluna gitmiştim.
Şuanda farklı oyunlarda(Tamamı orjinal) mavi ve kırmızı ekran hataları ile karşılıyorum.
Düzgün olduğundan emin olduğum harddisk ve RAM'i değiştirerek denedim hatalar devam etti.
Sanırım sorunum ekran kartında ya da driverlardan da olabilir hepsini manuel olarak silip yeniden doğru sürümlerini yükledim fakat çözüm bulamadım.
Detaylı inceyebilen olabilirse diye minidump dosyalarını linkte iletiyorum.
BlueScreen view programı ile gözüken hatalarıda görselde ilettim.
Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Şimdiden Çok teşekkür ederim.
Minidump : https://www.mediafire.com/?3qn1o40dhaz51ex
Merhaba, Flood yaparak uplamak istemem ama öne çıkar ile de gören olmadı sanırım?
Yardımcı olabilecek varmı acaba?
Windows 10 Pro 64 bit Sürümünü kullanmaktayım,
İşlemci : AMD FX 8320 3,5 GHZ
Ekran Kartı : AMD Readon HD 7800 Series
RAM : Kingston Fury 8 GB
Sistem özellikleri bu şekilde.
Sorunun çözümü adına şuan hiçbir yüklü antivirüs programı kullanmıyorum.Windows Defender mevcut.
Bundan önceki işletim sistemin Windows 8,1 embeded idi çeşitli mavi ekran hataları yüzünden format yoluna gitmiştim.
Şuanda farklı oyunlarda(Tamamı orjinal) mavi ve kırmızı ekran hataları ile karşılıyorum.
Düzgün olduğundan emin olduğum harddisk ve RAM'i değiştirerek denedim hatalar devam etti.
Sanırım sorunum ekran kartında ya da driverlardan da olabilir hepsini manuel olarak silip yeniden doğru sürümlerini yükledim fakat çözüm bulamadım.
Detaylı inceyebilen olabilirse diye minidump dosyalarını linkte iletiyorum.
BlueScreen view programı ile gözüken hatalarıda görselde ilettim.
Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Şimdiden Çok teşekkür ederim.
Minidump : https://www.mediafire.com/?3qn1o40dhaz51ex
Merhaba, Flood yaparak uplamak istemem ama öne çıkar ile de gören olmadı sanırım?
Yardımcı olabilecek varmı acaba?