Windows 10 Kırmızı ve Mavi Ekran

Heracleo

Hectopat
Daha fazla  
Genellikle kırmızı ekran olmasıyla birlikte mavi ekran hatası alıyorum son zamanlarda dahada artış göstermeye başladı yardımcı olursanız sevinirim.

Minidump dosyaları: Minidump.rar

Son düzenleyen: Moderatör:
BIOS güncellemesi yapın, devamında Clear CMOS yapın. Sorun devam ederse bellek testi de yapabilirsiniz.

Ayrıca ndu.sys dosyasından dolayı da bir hata ile karşılaşmaktasınız.
Bunu çözümü ise Ethernet sürücülerinizi güncellemek.

Yorumunuz için teşekkür ederim fakat en son BIOS sürümünü kullanmaktayım. Geri kalan önerilerinizi deneyeceğim.

Söylediklerinizin hepsini teker teker uyguladım. Bellek testinde sorun yok ethernet driver güncel değilmiş güncelledim. Clear CMOS yaptım. Fakat kırmızı ekran hatası devam etmekde.
ASUS P5Q SE2 Anakart kullanıyorum son sürüm olan 0801 sürümünü kullanmama rağmen bilgisayar açılırken BIOS güncelleme uyarısı geliyor. Sorun bu olabilir mi ? Rica etsem 0801 üzerinde bir driver varsa benimle paylaşır mısınız ?

@Heracleo en güncel BIOS sürümünü kullanıyorsunuz.
Kırmızı ekran vermeden önce ne yaptınız en son?
Genellikle oyun oynarken alıyorum özellikle PUBG. Bilgisayardaki tüm donanımların sıcaklık dereceleri normal driverlar güncel fakat ekran kartının 17.7.1 sürümünde daha iyi performan alıyorum. Eski driver kullanmak mantıklı gelmediği için son sürümü kullanıyorum. Ekran kartı driverında bir sorun olabilir mi ? Onu hiç denemedim eski sürümle kullanmayı.

DDU ile ekran kartı sürücünüzü kaldırıp eski bir sürümü ile oyun oynamayı dener misiniz?
Denedikten sonra tekrar size döneceğim.

DDU ile ekran kartı sürücünüzü kaldırıp eski bir sürümü ile oyun oynamayı dener misiniz?
Söylediğiniz gibi denedim. Fakat az önce yeniden kırmızı ekran hatası aldım. Acaba farklı bir öneriniz var mı ? Gerçekten anlayamıyorum neden olabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…