Hocam sfc /scannow neden işe yaramadı internet falan da var yani sfc scannow un düzeltmesi lazım bence internet az da güncellemeyi yapamam şuanTüm Windows 10 güncelleştirmelerini yapın büyük ihtimal düzelir. Düzelmez ise yeni bir yönetici kullanıcı hesabı oluşturmayı deneyin. Sorununuz çözülmez ise aşağıdaki rehberdeki adımları uygulayın.
![]()
Çözüm: Windows 10 Başlat Menüsü Açılmıyor
Windows 10'da çalışmayan Başlat Menüsü'nü bu rehberimizle tekrar açılır hale getirin. Windows 10'da Windows düğmesine tıklandığında, bazı durumlardawww.technopat.net
Onu yüklemedim, onu yüklemeden yapamaz mıyım internet az da.Son gelen KB4505903 güncelleştirmesini yükleyip yüklemediğini kontrol et.
Bu güncellemenin yüklü olmaması gerekiyor zaten. Birçok kullanıcı problem yaşamış. Windows 10 belleği takıp onarmayı denedin mi?Onu yüklemedim, onu yüklemeden yapamaz mıyım internet az da.
Hayır.Bu güncellemenin yüklü olmaması gerekiyor zaten. Birçok kullanıcı problem yaşamış. Windows 10 belleği takıp onarmayı denedin mi?
Bu sfc scannow neden olmadı?Bu güncellemenin yüklü olmaması gerekiyor zaten. Birçok kullanıcı problem yaşamış. Windows 10 belleği takıp onarmayı denedin mi?
Hayır.
Bu SFC scannow neden olmadı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.