Windows 10 KMSpico Lisansını kaldırmak

Mert221

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar, bu gün bilinçsizce KMSpico yazılımı ile ürün etkinleştirmeyi deneyecektim slmgr /ipk "ÜRÜN ANAHTARI" kodunu girdikten sonra aklıma yazılımın kötü amaçlı olabileceği geldi. Sadece bu kısmı yaptım ve devam etmedim herhangi bir şey olmuş mudur?

KMSPico, kötü amaçlı yazılımdır. Kendisi Windows'u orijinal gibi gösterip arkada işlemler yapıyor. Windows'u etkinleştirdim diye sevinirken, bir yandan da saldırılara açık bir işletim sistemi haline getiriyorsunuz.

Düzenleme: Eklemeyi unutmuşum. Windows 10 için çok ucuz fiyatlara OEM keyler bulunabiliyor.

Selamlar, bu gün bilinçsizce KMSpico yazılımı ile ürün etkinleştirmeyi deneyecektim slmgr /ipk "ÜRÜN ANAHTARI" kodunu girdikten sonra aklıma yazılımın kötü amaçlı olabileceği geldi. Sadece bu kısmı yaptım ve devam etmedim herhangi bir şey olmuş mudur?

KMSpico gibi yazılımlar sadece Windows'u etkinleştirilmiş gibi kandırırlar. Hatta bazı güvenlik açıklarına sebebiyet verebilirler. Uzak durmanızda fayda var. Program kaldırma yerinde varsa kaldırın ve bir virüs taraması yapın. Sonra ise ucuza OEM kod satan sitelere bakabilirsiniz.

Program ekleme/kaldırma yerinde varsa kaldır. Ondan sonra Malwarebytes ve Kaspersky ile tam taratma yap. Sistemin direkt içine işlediği için tam olarak kaldırıldığının garantisi de yok. Bunun için bir kod vardı ama tam hatırlayamadım.
Herhangi bir şey bulamadım ama yinede aklıma takıldı sormak istedim teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı