Windows 10 kodunu 2 bilgisayarda kullanmak

Aynı anda kullanmaya çalışırsanız bir tanesinde kodu kabul etmez. Elinizdeki kod Retail ise sanırım bir bilgisayardan kodu kaldırıp, başka bir bilgisayarda o kodu etkinleştirme şansınız vardı diye hatırlıyorum.
 
Bu oyun kodu Microsoft hesabına bağlanıyor. Başka bilgisayarda o Microsoft hesabı ile Store giriş yaparsan kullanabilirsin.
 
3-5 yıl önce aldıgım laptop kodu.
Değişik bir yol ile aktive etmişsiniz o zaman. Notebook anahtarları genelde OEM olduğu için başka cihazda biraz uğraşmadıkça hiç kullanılmaması gerekli. Tek cihaz için olan kodu çevrimdışı olarak iki bilgisayarda aktive ettiyseniz iki bilgisayar aynı anda ağa bağlandığında sistemlerden birini geçersiz sayılabilir ve kod birinde devre dışı kalır. Kesinlikle olacak diye bir şey yok, kontrollerine bağlı. Windows kullanıcı koşullarına göre bir kodu birden fazla bilgisayarda o kod türü izin vermedikçe yasal olarak kullanamıyorsunuz. Anahtar tamamen bile iptal edilebilir.

Anahtarınızı riske atmak istemiyorsanız aynı kodu bir bilgisayardan kaldırıp başka bir anahtar aktive etmelisiniz. Tabii bu kadar süre bir şey olmadığına göre size kalmış bir karar.
 

Geri
Yukarı