Windows 10 Kokteyl Edition nedir?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Daha cok sistemi dusuk kisiler icin duzenlenmis bir yama. Arka plandaki gereksiz calisan uygulamalarin kapatilmasi gibi ozellestirmeler iceriyor. Yama onermiyorum.
Aynen yamaya hayır Ben orijinal Windows'u editleyip gereksiz servisleri kapatıyorum. ISO kalıbı yapıp USB yapıyorum, böylece her formatta gereksiz servisleri kapatmaktan kurtuluyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben zamanında kullandım, Windows 10 henüz 1709 sürümünde iken.
Ciddi anlamda güzeldi.
Ancak 1803 çıktığında deneme amaçlı geçtim. Amacım sadece denemekti, kalıcı olarak geçmeyi düşünmüyordum.
Sonra bir de baktım ki 1803 bakımını yapınca sistem çok daha güzel olmaya başladı.
1803 çıktığından beridir Kokteyl (1607 LTSB) sürümünü önermiyorum.
1803 sürümü temiz kurulum yapın, son haftalık güncellemeye kadar yapın.
Ardından disk temizleme yapın, başlangıç öğelerini kapatın.
Ardından OO SU10 ile gereksiz hizmetleri tek tuş ile kapatın.
Ardından karşınızda tertemiz bir Windows sizi bekliyor olacak

Son düzenleme:
Aynen yamaya hayır Ben orijinal Windows'u editleyip gereksiz servisleri kapatıyorum. ISO kalıbı yapıp USB yapıyorum, böylece her formatta gereksiz servisleri kapatmaktan kurtuluyorum.

bahsedilen sistem yama yapmıyor oda ntlite ile hazırlanıyor. kokteyl ince ayar programıda yama programı değil, reg ve bat dosyalarıyla ayar çeken bir program. insanları yanlış bilgilendirmeyelim lütfen. belliki bilmiyorsunuz ne olduğunu.

LTSB Sürümleri Normal Windows Gibi Güncellenmez, Kendine Ait Bir Timeline'ı Vardır. Bu Sebeple 1803 Vb Sürümlerin Çıkması LTSB'nin eski olduğu anlamına gelmez. Güvenlik Ve Performans Güncellemelerini Her Windows Gibi Almaktadır. LTSB Zaten Diğer Windows Sürümlerine Gelen Yenilikleri Direkt Olarak Almaz. 2019'da LTSB 2019 Versyonu Gelecektir. Sistemler O Sürümle Hazırlanacaktır Muhtemelen.

Daha cok sistemi dusuk kisiler icin duzenlenmis bir yama. Arka plandaki gereksiz calisan uygulamalarin kapatilmasi gibi ozellestirmeler iceriyor. Yama onermiyorum.

sistem ve yazılım yama değil arkadaşlar lütfen doğru bilgilenelim.

Başkasının yazdığını burada gelip kendin biliyormuş gibi yapmandan belli konuya ne kadar hakim olduğun. Burada

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…