Merhabalar,
Soru gayet net
Teşekkürler şimdiden.
Soru gayet net
Teşekkürler şimdiden.
Son düzenleyen: Moderatör:
Aynen yamaya hayırDaha cok sistemi dusuk kisiler icin duzenlenmis bir yama. Arka plandaki gereksiz calisan uygulamalarin kapatilmasi gibi ozellestirmeler iceriyor. Yama onermiyorum.
Editleme nasıl yapılıyor üstad, bilgi verir misin?Aynen yamaya hayırBen orijinal Windows'u editleyip gereksiz servisleri kapatıyorum. ISO kalıbı yapıp USB yapıyorum, böylece her formatta gereksiz servisleri kapatmaktan kurtuluyorum.
NTLite ile yapıyorum. Aslında video hazırlayacaktım uzun süreceği için benim yaptıklarımın aynısını arkadaş anlatmış aşağıda bağlantısını veriyorum izlersen kolaylıkla yapabilirsin.Editleme nasıl yapılıyor üstad, bilgi verir misin?
Aynen yamaya hayırBen orijinal Windows'u editleyip gereksiz servisleri kapatıyorum. ISO kalıbı yapıp USB yapıyorum, böylece her formatta gereksiz servisleri kapatmaktan kurtuluyorum.
NTLite ile yapıyorum. Aslında video hazırlayacaktım uzun süreceği için benim yaptıklarımın aynısını arkadaş anlatmış aşağıda bağlantısını veriyorum izlersen kolaylıkla yapabilirsin.
NTLite ile Windows 10 Iso dosyasından gereksiz uygulamaları kaldırma
Ben zamanında kullandım, Windows 10 henüz 1709 sürümünde iken.
Ciddi anlamda güzeldi.
Ancak 1803 çıktığında deneme amaçlı geçtim. Amacım sadece denemekti, kalıcı olarak geçmeyi düşünmüyordum.
Sonra bir de baktım ki 1803 bakımını yapınca sistem çok daha güzel olmaya başladı.
1803 çıktığından beridir Kokteyl (1607 LTSB) sürümünü önermiyorum.
1803 sürümü temiz kurulum yapın, son haftalık güncellemeye kadar yapın.
Ardından disk temizleme yapın, başlangıç öğelerini kapatın.
Ardından OO SU10 ile gereksiz hizmetleri tek tuş ile kapatın.
Ardından karşınızda tertemiz bir Windows sizi bekliyor olacak![]()
Daha cok sistemi dusuk kisiler icin duzenlenmis bir yama. Arka plandaki gereksiz calisan uygulamalarin kapatilmasi gibi ozellestirmeler iceriyor. Yama onermiyorum.
Başkasının yazdığını burada gelip kendin biliyormuş gibi yapmandan belli konuya ne kadar hakim olduğun. BuradaLTSB Sürümleri Normal Windows Gibi Güncellenmez, Kendine Ait Bir Timeline'ı Vardır. Bu Sebeple 1803 Vb Sürümlerin Çıkması LTSB'nin eski olduğu anlamına gelmez. Güvenlik Ve Performans Güncellemelerini Her Windows Gibi Almaktadır. LTSB Zaten Diğer Windows Sürümlerine Gelen Yenilikleri Direkt Olarak Almaz. 2019'da LTSB 2019 Versyonu Gelecektir. Sistemler O Sürümle Hazırlanacaktır Muhtemelen.
MuSaLLaT.exe'yi yapan gibi olmuş bu cevap. Hakkınızı helal edin diyordu bir forumda.o benim zaten? kokteyl bana ait.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.