Kullandığım zaten orijinal. Benim merak ettiğim şey korsan alınan Windows'un orijinal olma ihtimali var mıdır merak ediyorum.
Hocam siz terim karmaşası yaşamışsınız anahtar çalıntı olabilir veya, OEM Key ile kurulmuştur sisteme.
Kullandığım zaten orijinal. Benim merak ettiğim şey korsan alınan Windows'un orijinal olma ihtimali var mıdır merak ediyorum.
Sadece kendine orijinal gösterebilirsin.Sorum o değil. Yasalara uygun olmayan bir şekilde alınırsa yani korsan ise, bir şeyler yapıp orijinal diye gösterebilirler mi, yani orijinal gibi gözükebilir mi?
Örneğin karşımızda birisi var. Korsan satıyor.Hocam siz terim karmaşası yaşamışsınız anahtar çalıntı olabilir veya, OEM Key ile kurulmuştur sisteme.
Örneğin karşımızda birisi var. Korsan satıyor.
Korsan olduğunu bilmiyoruz, aldık. Orjinal olup olmadığını anlamak için internette yazanları yaptık, orjinal gözüküyor. Ama korsan. Bu mümkün mü?
Evet bazı programlar ile kırılıyor fakat sitede korsana destek vermiyoruz. İyi forumlar.
Korsan almaya çalışmıyorum. Kullandığım Windows zaten orijinal, merak ettiğim şey başka, yanlış anlamışsın.
Değil çünkü Key Windows'un kendi veritabanındaki Key'ler ile karşılaştırılıyor dediğiniz işlemlerde.
Evet korsan Windows u kod mod yazıp bişey yapıp orijinale çeviren var YouTube bakabilirsinizSorum o değil. Yasalara uygun olmayan bir şekilde alınırsa yani korsan ise, bir şeyler yapıp orijinal diye gösterebilirler mi, yani orijinal gibi gözükebilir mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.