Windows 10 kulaklık ve klavye sorunu

Manter_x

Decapat
Katılım
8 Temmuz 2018
Mesajlar
15
Selamun aleyküm.
Ben bilgisayarıma kulaklığımı taktım ama çalışmıyor. Denetim masasına girip ses ayarlarından Realtek'i açacaktım ancak Windows arama çubuğunda ve ayarlar kısmında klavye çalışmıyor. Bir de bilgisayar arada sırada hafif hafif takılıyor yenileyince düzeliyor. Bir de Windows'um orijinal değil kendi internet sitesinden indirdim. Key girmedim yanda Windows'u etkinleştir yazısıyla kulanıyorum. Neyse çözümünü bilen var mı?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Arama kısmına aygıt yöneticisi yazmana gerek yok. Bilgisayara sağ tıkla>kişiselleştir>temalar>masaüstü simge ayarları oradan bilgisayarımı aktifleştir. Masaüstüne bilgisayarım gelicek ona sağ tıkla yönet de.
Denetim masası için de yine masaüstü simge ayarlarından açabilirsin.
 
Tekrar temiz bir Windows kurulumu yapmanı öneririm. Bence yazılımsal sorun yaşıyorsun. Klavyenin kafasına göre çalışması, sistemin ara ara takılması normal değil. Bence kulaklığından önce bu sorunlarını çöz.
 
Kulaklık sorununu çözdüm. Denetim masasına Windows+r yapıp Control yazarak ulaştım. Donma sorununuda kullandıkça düzeldi arada sırada takılıyor ama önceki gibi değil. Ama hala klavye ayarların arama kısmında ve görev çubuğundaki arama kısmında çalışmıyor. Neyse cevaplarınız için sağ olun.
Tamam sorun çözüldü. Büyük ihtimalle açılırken bir sıkıntı olmuş kapatıp açtım şimdi düzeldi. İlginiz için teşekkürler.
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı